Marina Passejades | Educació ambiental
abr
09
2017


Vall de Betlem, monestir de Sant Jeroni de la Murtra i Conreu Sereny

Horario de inicio: 9:30 h

Horario completo:
de 9:30 h a les 13:30 h

Lugar: Badalona

Badalona

Lugar de encuentro: A concretar al fer la reserva

Organizadores: Parc de la Serralada de Marina

Teléfono: 933 95 63 36

A/e: p.smarina@diba.cat 

Público al que va dirigida la actividad: General

Acceso: Gratuito

Descripció:Aquest itinerari dóna a conèixer els valors naturals i paisatgístics d’una de les poques valls sense urbanitzar del Barcelonès. Coneixerem l’evolució del paisatge des dels ibers fins avui. A mig matí gaudirem d’una visita guiada al monestir de Sant Jeroni de la Murtra i als horts ecològics de Conreu Sereny. Recorregut: 4 km Dificultat: baixa Horari: de 9.30 h a 13.30 h Gossos: sí (lligats)

Requisitos actividad: Les activitats són gratuïtes i les places limitades. Reserves: es faran telefònicament a partir de deu dies abans de l’activitat per ordre d’inscripció. A menys que quedin places lliures, es limitarà a un màxim de sis participants per inscripció i a tres activitats anuals per persona.
Informació i inscripcions: cal fer la inscripció prèvia a l’Oficina del Parc de la Serralada de Marina (feiners, de 10 h a 15 h), tel. 933 956 336,

Els punts de trobada es concretaran en fer la reserva.

Si el temps no permet fer l’activitat en bones condicions, es posposarà a un altre dia a criteri de l’organització.

Cal dur calçat adequat, roba còmoda, aigua i, de manera optativa, prismàtics. No oblideu la càmera fotogràfica per poder participar en el IV Concurs de Fotografia Digital del Parc. Les vostres fotografies es podran lliurar fins al 31 de maig. Més informació a: parcs.diba.cat/web/marina/concurs-fotos.

Más información: http://parcs.diba.cat/web/marina


Categorías: Marina, Passejades, Educació ambiental,

Tags:

compartir