Montseny

Montseny Una acció a favor de la biodiversitat d'aquesta zona del Montseny

Els voluntaris recuperen tres prats de dall a la vall de Santa Fe

Voluntaris a Santa Fe. Autor: Cercle Voluntaris
Voluntaris a Santa Fe. Autor: Cercle Voluntaris
09/10/2017

El dissabte 7 d’octubre, una vintena de membres del Cercle de Voluntaris de la Xarxa de Parcs Naturals van desplaçar-se fins al Centre d’Informació Can Casades per netejar tres prats i, d’aquesta manera, recuperar els prats de dall de la zona, una acció que afavoreix i potencia la biodiversitat que impliquen aquests ecosistemes.

Montseny La convocatòria va aplegar un gran nombre de participants i públic

El municipi de Seva cuina per la Biosfera

Dues de les guanyadores. Autor: Joan Valera
Dues de les guanyadores. Autor: Joan Valera
09/10/2017

El diumenge 8 d’octubre es va fer a Seva la segona sessió del Concurs de Receptes de la Reserva de la Biosfera del Montseny, en el marc de la Festa del Bolet. Els onze plats presentats demostren el compromís d’aquest municipi osonenc amb la nostra cuina.

Montseny Més de 300 persones es van aplegar al Brull

Circ, pallassos i la Fira de la Mel, protagonistes de la Gran festa del parc dins el 25è Viu el parc

Moment de l'espectacle final. Autor: XPN
Moment de l'espectacle final. Autor: XPN
26/09/2017

El diumenge 17 de setembre, més de tres-centes persones van omplir el Brull per gaudir de la 25a edició de la Gran festa del parc, dins el Viu el parc del Parc Natural del Montseny. Reserva de la Biosfera. Les famílies van poder gaudir durant tot el matí amb els tallers de circ, l’espectacle final de pallassos i la Fira de la Mel Ecològica.

Montseny | Marina | Litoral | Montesquiu | Foix | Garraf | Montnegre-Corredor | Olèrdola | Sant Llorenç-Obac | Xarxa de Parcs Naturals En cap de setmana

Els parcs de la XPN ofereixen passejades guiades tot l'any

Família passejant. Autor: Oriol Clavera
Família passejant. Autor: Oriol Clavera
22/09/2017

Fins al final d’any, durant els caps de setmana diversos espais protegits de la Xarxa de Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona us proposen passejades guiades pensades per a tota la família. 

Montseny És la 17a edició d’aquest potent recurs didàctic

S'edita l'agenda escolar 2017-2018 del Parc Natural del Montseny

Agenda escolar 2017-2018. Autor: XPN
Agenda escolar 2017-2018. Autor: XPN
20/09/2017

El Parc Natural i Reserva de la Biosfera del Montseny ha editat l'agenda escolar del curs actual. La publicació està vinculada des d’enguany amb el programa educatiu 'El Montseny a l’escola', organitzat per l'Àrea de Territori i Sostenibilitat de la Diputació de Barcelona i les àrees d’Ensenyament i Cultura i de Medi Ambient de la Diputació de Girona.

Montseny És la directora adjunta de Ciències Naturals de la UNESCO

La Reserva de la Biosfera del Montseny rep Flavia Schlegel

F. Schlegel amb J. Barber. Autora: Sonia Sánchez (ICTA)
F. Schlegel amb J. Barber. Autora: Sonia Sánchez (ICTA)
09/09/2017

Els dies 6 i 7 de setembre, el Centre Internacional UNESCO per a les Reserves de la Biosfera Mediterrànies (CIURBN) i seu de la Fundació Abertis al castell de Castellet va acollir Mediterranea 2017, la primera trobada internacional de Turisme Sostenible en Reserves de la Biosfera Mediterrànies, en el marc de l'Any Internacional de Turisme Sostenible. També, aprofitant l’avinentesa, el dimarts 5 de setembre es va celebrar la II Trobada de Gestors de Reserves de la Biosfera Mediterrànies.

Montseny El diumenge 17 de setembre, de les 10.30 a les 14 h

Tot a punt per a la Gran festa del parc al Brull

Detall del programa. Autor: XPN
Detall del programa. Autor: XPN
08/09/2017

Amb la Nit d’estels, el passat 29 de juliol engegava al poble de Montseny la 25a edició del programa Viu el parc al Parc Natural i Reserva de la Biosfera del Montseny. Ara, arriba l'hora de celebrar una nova Gran festa del parc al Brull el diumenge 17 de setembre, tot un matí d'activitats gratuïtes per gaudir amb la família d'un magnífic entorn natural.

Montseny | Xarxa de Parcs Naturals | Diputació de Barcelona En el marc del cicle ‘Parlem de...’. Es prega confirmar l’assistència

Es presenta a Barcelona el 'Catàleg de la flora vascular del massís del Montseny'

Portada del Catàleg. Autor: XPN
Portada del Catàleg. Autor: XPN
08/09/2017

El proper dimarts 19 de setembre a partir de les 18 h, la Llibreria de la Diputació dedica el 18è col·loqui “Parlem de...” als espais naturals amb la presentació de la novetat editorial 'Catàleg de la flora vascular del massís del Montseny. Tres segles d'investigació botànica (1716-2016)'.

Montseny La propera cita és a Seva el diumenge 8 d'octubre

Èxit de la primera sessió del 2n Concurs de Receptes de la Reserva de la Biosfera del Montseny

Les postres guanyadores. Autor: Joan Valera
Les postres guanyadores. Autor: Joan Valera
07/09/2017

La primera jornada de la segona edició del Concurs de Receptes de la Biosfera va tenir lloc el dissabte 12 d’agost a Fogars de Montclús. La participació va ser bona i el jurat va tenir feina per decidir quins eren els millors plats. Les receptes guanyadores passen a la fase final.

Montseny | Montnegre-Corredor | Sant Llorenç-Obac | Xarxa de Parcs Naturals Als parcs del Montnegre i el Corredor, Montseny i Sant Llorenç del Munt i l’Obac

Aquesta tardor, descobreix les rutes teatralitzades inclusives

'Camins', al santuari del Corredor. Autor: Oriol Clavera
'Camins', al santuari del Corredor. Autor: Oriol Clavera
07/09/2017

Entre setembre i novembre, s'han programat noves dates de les diverses rutes teatralitzades inclusives al Parc del Montnegre i el Corredor ('Camins'), Parc Natural i Reserva de la Biosfera del Montseny ('Aigua') i Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac ('Natura'). L'activitat és gratuïta i oberta a tothom, si bé és necessari reservar prèviament.

Mostrando el intervalo 11 - 20 de 20 resultados.