Sant Llorenç-Obac Jornades tècniques | Educació ambiental
nov.
21
2017


IX Trobada d'Estudiosos de Sant Llorenç del Munt i l’Obac

fins al 22/11/2017

Horari d'inici: Consulteu horari complet

Horari complet:
de 9.30 a 18.30 h

Lloc: El Mirador
Plaça d’El Mirador, s/n
Castellar del Vallès

Organitzadors: Diputacio de Barcelona i Ajuntament de Castellar del Vallès

Telèfon: 934 022 843

A/e: jornadesparcs@diba.cat 

Públic a qui va dirigida l'activitat: General

Accés: Gratuït

Descripció:

 

 

Presentació

 

Els propers 21 i 22 de novembre, a l’edifici El Mirador de la localitat vallesana de Castellar del Vallès, tindrà lloc una nova edició -la novena- de les Trobades d’estudiosos al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac.

Precisament, aquest any en fa trenta de la primera trobada, celebrada el desembre de 1987 a Matadepera. La vitalitat del Parc i l’interès que aquest desperta entre la societat, es posa de manifest en el gran nombre de treballs de recerca i estudi que al llarg de tots aquests anys s’han centrat en el massís de Sant Llorenç i la serra de l’Obac. Així, aquesta tardor, volem constatar de nou l’interès que hi ha des de diferents àmbits de la ciència en el coneixement i divulgació del Parc. Presentacions i intervencions multidisciplinàries posaran de relleu l’alt grau d’afecció i estima que hi ha per aquestes muntanyes i pel seu entorn. 

Els amants de la natura, dels paisatges i de la cultura, els investigadors i els estudiosos de les diferents branques del saber, tindran en la IX Trobada una excel·lent oportunitat per a intercanviar experiències i crear sinèrgies entre ells i els equips gestors del Parc, tot facilitant eines que millorin la conservació i coneixement del seu patrimoni natural i cultural.

Tant si feu investigació en una institució acadèmica o de recerca, com si sou membres d’una entitat o ho feu a títol particular, us animem a presentar una comunicació amb els resultats dels vostres treballs en aquesta jornada. Una oportunitat més per contribuir, de forma fluïda i distesa, a la discussió i debat que ajudin a consolidar la figura del Parc i que mai han de faltar en aquests encontres.

A banda, volem recordar que els treballs presentats en les comunicacions, si els seus autors així ho desitgen, formaran part d’una publicació editada per la Diputació de Barcelona, tal i com ja s’ha fet en les edicions anteriors.

Amb totes aquestes expectatives, us convidem a participar, bé com a ponents o bé com a oients, a la IX Trobada d'Estudiosos de Sant Llorenç del Munt i l’Obac, el 21 i 22 de novembre a Castellar del Vallès

 
 

Presentació de comunicacions

 

Les persones que vulguin presentar una comunicació disposaran d'un màxim de 10 minuts per fer-ho. A més, podran il·lustrar els continguts de la presentació amb un pòster (veure apartat següent).

Per fer-ho, caldrà que s’inscriguin mitjançant el formulari d’inscripció per a ponents, indicant el títol o títols de les comunicacions i adjuntant un resum, en català i en castellà, abans del 22 d’octubre per poder-lo incloure en la documentació que es donarà als assistents. Els resums han de tenir format word i un màxim de 950 caràcters (incloent títol i paraules clau)

La Diputació de Barcelona publicarà en format digital els treballs presentats. Amb aquest objectiu, caldrà lliurar posteriorment a l'organització:

El text s’ha de lliurar no més tard del 31 de gener de 2018. No es publicaran els treballs lliurats més tard d’aquesta data o que no segueixin els criteris establerts en els punts anteriors.

 

Les publicacions de les Trobades d’Estudiosos estan disponibles a la llibreria de la Diputació de Barcelona

 

Pòsters

 

Les persones que vulguin presentar un pòster il·lustratiu dels seus treballs, presentin comunicació o no, comptaran amb un espai per exposar-los durant la trobada.Ho hauran de fer constar en el moment de la inscripció, mitjançant el   formulari d'inscripcions per a ponents. Els pòsters, que hauran de seguir la plantilla per a la presentació de pòsters, s'enviaran impresos a l'organització abans del  31 d'octubre de 2017.

 

Programa

 

El programa estarà disponible uns dies abans de la trobada.

 

Horari Provisional

Dimarts, 21 de novembre de 2017

Matí : de 9.30 a 14 h

Tarda : de 16 a 18.30 h 

Dimecres, 22 de novembre de 2017

Matí: de 9.30 a 14 h

 

Inscripcions

 

La jornada és gratuïta. Per raons organitzatives, les persones interessades en assistir-hi, hauran de formalitzar la inscripció corresponent.

 

Secretaria de la trobada

 

Secció de Divulgació i Comunicació de la Gerència de Serveis d’Espais Naturals.

Àrea de Territori i Sostenibilitat. Diputació de Barcelona

Carrer del Comte d'Urgell, 187, 3r. 08036 Barcelona

Telèfon: 934 022 843

jornadesparcs@diba.cat

 
Per a consultes relacionades amb la cessió de drets d'autor

 

 

Com arribar-hi

 

Amb transport públic  (cliqueu aquí)

Des de Sabadell (estació d’autobusos), mitjançant l'empresa SARBUS, surten vehicles cada 15 m. La durada del trajecte fins a Castellar és aproximadament de 30 minuts.

 

Vehicle propi:

Per la C-58, sortida de Sabadell Sud. Continuar per la Gran Via de Sabadell fins al pont núm. 7. Trencar cap a la carretera de Castellar B-124.

 

Mapa

 

El Mirador

 

 

 

 

 


Categories: Sant Llorenç-Obac, Jornades tècniques, Educació ambiental, Biodiversitat, Educació ambiental,

Tags:

compartir