caes

Navegació


Blog de l'àguila 2014

30
maig

Fa un parell de dies, dimecres 28, dins les actuacions que porta a terme des de fa anys la Universitat de Barcelona, es va procedir a anellar el poll del niu B, així com els altres dos polls del niu C. Se'ls va prendre mides i pesar i tots els polls es troben en perfecte estat i amb les mides apropiades per l'edat. També es va aprofitar per deixar una parell de guatlles a cada niu.

També us informem que el dia 15 de maig es va recollir l'ou del niu A que no havia eclosionat i que la femella seguia incubant. Es va analitzar i els primers resultats indiquen que es tractava d'un ou no fertilitzat.

 


14
maig

Fa uns dies la càmara va captar unes imatges espectaculars. El mascle porta un llangardaix ocel·lat i la femella peix el poll amb bocins. La dieta de l'àliga cuabarrada és força variada i el llangardaix és una presa habitual com també ho són ocells de mida mitjana, perdius, coloms i gavians, i mamífers, com el conill.

 


13
maig

El pollet d'àguila cuabarrada creix a bon ritme. El mascle porta preses al niu i la femella peix el poll. Encara té el plomatge blanc característic de petit però en pocs dies començaran a sortir-li plomes més fosques. De moment no es pot escoltar el so, degut a problemes tècnics. Esperem poder solucionar-los al més aviat possible.

 

 

 

 


05
maig

A partir d'avui dilluns, ja podem veure en directe el niu B d'àguila cuabarrada del Parc del Garraf. Com ja vam informar, divendres passat vam tenir problemes en un dels repetidors que ens impedien obtenir imatges del niu. Ara, ja podeu seguir el creixement del pollet que va néixer el passat dia 23 d'abril. La connexió en directe està limitada a 60 usuaris. Si teniu problemes de connexió, intenteu-ho més tard.

 

 

 

 


30
abr.

Us informem que des de fa un parell de dies no podem enregistrar imatges del pollet del niu B, que va néixer fa una setmana, per problemes tècnics relacionats amb un dels repetidors del senyal. Esperem que en breu es pugui solucionar.

Per la seva part, bones notícies referents al tercer niu d'àguila cuabarrada del Parc del Garraf. Fa aproximadament una setmana que van néixer dos pollets, segons fonts de la guarderia del parc. D'aquest niu no se'n disposen càmeres.

De les tres parelles d'àligues del parc, la del niu A no ha tingut descendència i les del niu B i C sí, amb un i dos pollets respectivament. 

 

 

 

 


S'estan mostrant 6 - 10 de 26 resultats.