caes

Navegació


Blog de l'àguila 2014

26
abr.

Com recordareu, fa tres dies va néixer l'únic pollet del niu B. Aquí teniu unes imatges fantàstiques del seu primer àpat. La mare peix el poll amb bocins del conill que va portar el mascle i s'afanya a engolir-los. Podeu consultar les imatges del naixement en el bloc del dia 24 on podreu veure com el poll trenca totalment la closca mentre la mare menja una presa que li va deixar el mascle el dia anterior.

 


24
abr.

Bones notícies! Ahir cap a les vuit del vespre, va nèixer el poll de l'únic ou que van pondre les àligues del niu B el dotze de març. Ara la femella es dedica a donar escalfor i alimentar al pollet nou nat. Sembla que l'alimentació flueix de manera normal, ja que al niu es poden veure les restes d'un conill, que segurament va portar el mascle entre ahir i avui.


23
abr.

Fa dos dies que se n'han complert 40 des que la parella d'àligues del niu B va pondre el seu únic ou. Aquell mateix dia, cap a les vuit del vespre es va poder observar que la closca de l'ou estaba esquerdada. Ahir dimarts 22, les àligues van portar al niu una presa. Això és un senyal que possiblement el naixement és proper per garantir l'àpat durant les primeres hores de vida del pollet. Estarem pendents de qualsevol novetat i us informarem.


10
abr.

Poques novetats us podem explicar; al niu B la incubació segueix a bon ritme, amb relleus continus en la incubació entre mascle i femella com el que us mostrem en el següent vídeo, captat el passat dilluns dia 7 d'abril a les sis de la tarda. La femella arriba al niu amb una branca i el mascle marxa. La parella d'àligues ja porten 29 dies incubant l'únic ou de la posta. Us recordem que està previst que el pollet neixi a partir de dilluns de Pàsqua. 

Per la seva part, la parella d'àligues continua incubant l'ou del qual se n'esperava l'eclosió a partir del 12 i/o 15 de març. Seguirem informant per veure fins quan de temps segueixen incubant.

 


24
març

Fa sis dies publicàvem en el bloc que s'acabava el termini perquè el pollet del niu A naixés. També comentàvem que les àguiles encara que no eclosioni l'ou segueixen incubant-lo com si res. Aquí teniu unes imatges de l'instint que tenen a seguir incubant, tot i que fora de termini. Les imatges del vídeo mostren com el mascle està incubant l'ou i arriba la femella per fer-li el relleu. Les àguiles poden romandre encara molt de temps incubant l'ou esperant que eclosioni. Per la seva part, la parella d'àguiles del niu B segueixen incubant l'únic ou de la posta. Si tot continua bé, el pollet naixerà a partir de dilluns de Pascua.

 


S'estan mostrant 11 - 15 de 26 resultats.