caes

Garraf Se'ls va fer una sessió sobre els espigalls del Garraf

Intercanvi d’estudiants d'hostaleria de l'Alguer i Castelldefels

18/04/2017

Un total de catorze estudiants de la Scuola Alberghiera de l'Alguer van realitzar durant la primera setmana d’abril un intercanvi amb estudiants de l'Escola d'Hostaleria de Castelldefels. L'intercanvi s'emmarca dins dels convenis entre la Diputació de Barcelona i l'Obra Cultural de l'Alguer, així com entre el Parc del Garraf i el Parco di Porto Conte, a l’illa de Sardenya.

L'Escola d'Hosteleria de Castelldefels està adherida al programa Parc a taula de la Xarxa de Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona, i l'objectiu de l'intercanvi és conèixer la gastronomia i la cultura de la zona. Així, els alumnes de cuina de l'Alguer han estat a Castelldefels de l'1 al 7 d'abril, amb un programa de visites que ha inclòs el Parc del Garraf, i també diversos indrets de la ciutat de Barcelona, com el museu del Pernil i el mercat de la Boqueria. També han conegut el Celler de Can Ràfols dels Caus, a Avinyonet del Penedès, i la vila de Sitges.

Com a formació, durant l’estada han participat en cursos de cuina catalana, de postres, amb degustació de vins i licors catalans, així com una sessió explicativa sobre la recuperació d’una espècie culinària com l’espigall del Garraf.

Els estudiants van ser rebuts a l’Ajuntament de Castelldefels en un acte presidit per la regidora de Comerç, Turisme i Hostaleria, Ana Quesada.

 

 

compartir

Font de la informació: Diputació de Barcelona

Categoria: Parc a Taula, Garraf, Parc a taula, Parc a taula, general,