Marina
Animeu-vos a participar en el 4t Concurs de fotografia del Parc

Tot a punt per a la 16a edició del Viu el parc del Parc de la Serralada de Marina

$urlFileEntry

Detall del programa. Autor: XPN

16/03/2017

El mes d'abril arriba amb interessants propostes culturals i de lleure al Parc de la Serralada de Marina. El programa Viu el parc, que enguany celebra la 16a edició, us dona l’oportunitat de gaudir de la ja tradicional Nit d’estels a l’Observatori Astronòmic de Tiana (dissabte, 1 d’abril), del primer recital del cicle ‘Poesia als parcs. Lletres i paisatges 2017’ (dissabte, 22 d’abril) i de la Matinal al parc (diumenge, 30 d’abril).

Viu el parc arriba a la seva 16a edició al Parc de la Serralada de Marina i durant el mes d’abril us convida a participar i gaudir en família i amb amics de diverses propostes. Així, el dissabte 1 d'abril, podeu participar (a partir de les 20.30 h) a la ja tradicional Nit d'estels a l'Observatori Astronòmic de Tiana

Venus i Júpiter són els protagonistes de la sessió i, després d'una petita xerrada introductòria en què els astrònoms de l'entitat n'explicaran algunes de les característiques, es podran observar mitjançant un telescopi. Les places són limitades i cal fer la inscripció abans del 29 de març al correu electrònic: activitats@acer-associacio.org. Les reserves es faran per rigorós ordre d'inscripció fins arribar a quaranta places.

Uns dies més tard, el dissabte 22 d’abril, animeu-vos a venir al recital de Slam Poètica conduïda per Laia Claver a partir de les 18 h a l'ermita de Sant Pere de Reixac. Amb aquesta lectura de literatura oral contemporània es dona el tret de sortida del cicle d'enguany de Poesia als parcs. Lletres i paisatges.

Finalment, el diumenge 30 d'abril, no us podeu perdre la Matinal del parc que es farà al monestir de Sant Jeroni de la Murtra i entorns. De les 11 a les 12.30 h, s'oferiran visites guiades al claustre del monestir jerònim (fundat el 1416 pel mercader barceloní Bertran Nicolau) i als horts que l'Associació Conreu Sereny treballa en els espais del monestir. De les 10.30 a les 14 h, hi haurà tallers de natura; taller de manualitats amb Jumping Clay; jocs tradicionals de fusta gegants de Fefe i companyia; màgia del Mag Churrimongui, tot amenitzat amb la música de Semproniana.

No us oblideu de la càmera fotogràfica, ja que d'aquesta manera podreu participar en el 4t Concurs de fotografia digital del parc. Recordeu que teniu de temps fins al 31 de maig per fer-nos arribar les vostres fotografies.

Descarregueu-vos el programa aquí.

Aquest any, a més a més, volem celebrar que el programa Viu el parc fa 25 anys des de la primera edició, el 1992, al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i per commemorar-ho hem elaborat el vídeo següent.

compartir

Font de la informació: Xarxa de Parcs Naturals

Categoria: Educació ambiental, Poesia als Parcs, Marina, Poesia als parcs, Educació ambiental, Viu el parc,