Montesquiu
De l'1 al 30 d'abril

Les pintures de Josep Trilla, propera exposició a la Cabanya del Castell

$urlFileEntry

Pintures de J. Trilla. Autor: XPN

20/03/2017

Un cop acabi la XX Mostra internacional multidisciplinària d'art contemporani el proper 26 de març, les parets de la Cabanya del Castell acolliran les pintures de Josep Trilla entre l'1 i el 30 d'abril, dissabtes i festius de les 11 a les 14 h. L'entrada és lliure. Hi esteu tots convidats.

Encara teniu oportunitat aquest cap de setmana per veure la 20a edició de la Mostra internacional multidisciplinària d'art contemporani a la Cabanya del Castell. A partir de l'1 d'abril, podreu visitar l'exposició de les pintures de Josep Trilla fins al 30 d'abril.

· De l’1 al 30 d'abril:

Josep Trilla

Pintura, oli. Paisatges i natures mortes

“Els paisatges de Josep Trilla (Campdevànol, 1950) són el fruit d’un afany de descoberta i d’una passió pel país que, al llarg de quatre dècades, l’han portat a plantar el cavallet arreu del territori, principalment a Osona, la Garrotxa i l’Empordà. En els seus quadres, es respira un pleinairisme franc, asserenat i optimista, allunyat d’academicismes i d’excessos, que transmet proximitat a qui els contempla. En aquesta exposició també hi trobareu natures mortes, en les quals l’artista sap transmetre una quietud, un repòs i una gravetat lliures d’artifici”. Gerard Vovelle (text extret del programa).

Inauguració: dissabte 1 d'abril a les 12 h.

 

El Parc del Castell de Montesquiu té una trajectòria de compromís amb les diferents expressions artístiques que queda palesa en l'organització de múltiples activitats que promouen i difonen els diversos llenguatges artístics. En aquest sentit, cal destacar la Quinzena d'Art de Montesquiu, la Mostra d'Arts Vives o el programa lúdic i cultural Viu el parc.

Des de l'any 2003, la Cabanya del Castell s'ha convertit en un espai destinat a exposicions temporals, on els artistes locals i d'altres latituds tenen l'oportunitat d'exposar les seves obres. Des de llavors, s'han fet nombroses exposicions de periodicitat mensual, tant de caràcter individual com col·lectiu i abraçant les diferents branques de l'art.

Descarregueu-vos el programa amb tota la informació d'aquest cicle d'exposicions, a més a més de les dates corresponents a les diverses inauguracions.

compartir

Font de la informació: Xarxa de Parcs Naturals

Categoria: Montesquiu,