Montseny | Xarxa de Parcs Naturals | Diputació de Barcelona En el marc del cicle ‘Parlem de...’. Es prega confirmar l’assistència

Es presenta a Barcelona el 'Catàleg de la flora vascular del massís del Montseny'

Portada del Catàleg. Autor: XPN
Portada del Catàleg. Autor: XPN
08/09/2017

El proper dimarts 19 de setembre a partir de les 18 h, la Llibreria de la Diputació dedica el 18è col·loqui “Parlem de...” als espais naturals amb la presentació de la novetat editorial 'Catàleg de la flora vascular del massís del Montseny. Tres segles d'investigació botànica (1716-2016)'.

Foix | Garraf | Olèrdola Pots presentar les teves imatges fins al 21 d'octubre

En marxa el 23è Concurs de Fotografia dels parcs del Garraf, Olèrdola i el Foix

Detall de les bases. Autor: XPN
Detall de les bases. Autor: XPN
08/09/2017

Els parcs del Garraf, Olèrdola i Foix convoquen la 23a edició del seu concurs de fotografia, inclòs dins el programa Viu el parc i que organitzen conjuntament amb el Grup de Fotografia Experimental de Castelldefels. El termini acaba el 21 d’octubre i hi ha més de 1.200 euros en premis.

Parc Fluvial Besòs A càrrec del biòleg Xavier Larruy

Anellament amb rècord de captures a Montcada i Reixac

Balquer. Autor: Quique Carballal
Balquer. Autor: Quique Carballal
07/09/2017

El dissabte 2 de setembre es va realitzar una sessió d’anellament dirigida pel biòleg i anellador expert en ocells, Xavier Larruy. L’activitat, organitzada per la Diputació de Barcelona, tenia com a objectiu mostrar la gran diversitat i quantitat d'ocells que s'aturen durant les migracions als canyissars, herbassars i a la llera del riu a l’alçada de Montcada i Reixac.

Xarxa de Parcs Naturals Amb vint-i-dues propostes

S'edita una guia sobre rutes de llegendes i rondalles d'arreu de la Xarxa de Parcs Naturals

Portada de la guia. Autor: XPN
Portada de la guia. Autor: XPN
07/09/2017

Ja està disponible la guia 'Rutes de llegendes i rondalles. Xarxa de Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona', un conjunt de vint-i-dos itineraris pels dotze espais que formen la Xarxa de Parcs Naturals. Cadascun d’aquests itineraris ens acosta a racons, paisatges, elements de patrimoni, experiències i llegendes que, a través dels seus personatges, ens faran viatjar per indrets insòlits, singulars i plens d’història dels diferents espais protegits.

Litoral Amb un disseny nou i la informació més rellevant del Parc

Es reedita el desplegable del Parc de la Serralada Litoral

Detall del desplegable. Autor: XPN
Detall del desplegable. Autor: XPN
07/09/2017

La nova edició aporta informació general sobre biodiversitat, patrimoni arquitectònic i activitat humana, ús públic i aprofitament socioeconòmic al Parc. Inclou un mapa esquemàtic del territori protegit en què s'indiquen les principals vies d'accés i es destaquen deu elements d'interès per als visitants.

Montseny La propera cita és a Seva el diumenge 8 d'octubre

Èxit de la primera sessió del 2n Concurs de Receptes de la Reserva de la Biosfera del Montseny

Les postres guanyadores. Autor: Joan Valera
Les postres guanyadores. Autor: Joan Valera
07/09/2017

La primera jornada de la segona edició del Concurs de Receptes de la Biosfera va tenir lloc el dissabte 12 d’agost a Fogars de Montclús. La participació va ser bona i el jurat va tenir feina per decidir quins eren els millors plats. Les receptes guanyadores passen a la fase final.

Montseny | Montnegre-Corredor | Sant Llorenç-Obac | Xarxa de Parcs Naturals Als parcs del Montnegre i el Corredor, Montseny i Sant Llorenç del Munt i l’Obac

Aquesta tardor, descobreix les rutes teatralitzades inclusives

'Camins', al santuari del Corredor. Autor: Oriol Clavera
'Camins', al santuari del Corredor. Autor: Oriol Clavera
07/09/2017

Entre setembre i novembre, s'han programat noves dates de les diverses rutes teatralitzades inclusives al Parc del Montnegre i el Corredor ('Camins'), Parc Natural i Reserva de la Biosfera del Montseny ('Aigua') i Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac ('Natura'). L'activitat és gratuïta i oberta a tothom, si bé és necessari reservar prèviament.

Parc Fluvial Besòs La cursa d’atletisme i una exhibició d’aeromodelisme

El Parc Fluvial acull activitats de la Festa Major d'Estiu de Santa Coloma de Gramenet

Detall del cartell. Autora: Zulema Galeano
Detall del cartell. Autora: Zulema Galeano
29/08/2017

El primer cap de setmana de setembre, Santa Coloma de Gramenet celebra la Festa Major d’Estiu 2017. Durant a aquests dies, hi ha preparades un munt activitats que tindran lloc a diversos punts del municipi, entre les quals hi haurà concerts, espectacles, activitats familiars, curses, gegants, correfoc i teatre.

Xarxa de Parcs Naturals El termini de presentació de sol·licituds finalitza el 29 de setembre

Subvencions a les despeses del transport escolar de la campanya Coneguem els nostres parcs 2018

Infants participant al programa. Autor: XPN
Infants participant al programa. Autor: XPN
04/08/2017

La Diputació de Barcelona ha aprovat les bases reguladores de subvencions als ajuntaments de la província de Barcelona per fer front a les despeses del transport escolar de la campanya Coneguem els nostres parcs 2018 (de gener a juny), segons publica el Butlletí Oficial de la Província de Barcelona (BOPB) del 2 d'agost. El termini de presentació de sol·licituds acaba el 29 de setembre.

S'estan mostrant 11 - 20 de 20 resultats.