X ral·li fotogràfic "Tocats pel bolet"


 

 

 

Guanyadors del X Ral·li Fotogràfic "Tocats pel bolet"

 

 

El diumenge 27 de novembre a les 12 h, va tenir lloc al Casal de Cultura de Sant Iscle de Vallalta la lectura del veredicte i el lliurament de premis del X Ral·li Fotogràfic 'Tocats pel bolet' que s’havia celebrat en aquest mateix municipi i en el marc del Viu el parc el 30 d'octubre


Bases de participació

 1. Objectius. Promoure els valors naturals, culturals i històrics del Parc del Montnegre i el Corredor i dels municipis que hi pertanyen.
 2. Participants. Tothom que ho desitgi.
 3. Hora. De 9 a 14 h
 4. Temes. Tres temes que es lliuraran en el moment de la inscripció.
 5. Suport. Digital. Es demana fer les fotografies amb la màxima resolució de la càmera i amb la mínima compressió. En el moment de la sortida es demanarà el tipus de targeta per resoldre imprevistos en la recollida.
 6. Control de sortida. Estarà situat al Casal de Cultura. La inscripció dels participants es farà de 9 a 11 h. El buidatge de targetes es farà fins a les 14 h al mateix lloc de sortida. S'acceptarà només una foto de cada tema per participant.
 7. Premis. Un PREMI a la millor col·lecció: 300 euros Tres PREMIS a la millor fotografia de cada tema: 150 euros Hi haurà un PREMI ESPECIAL per a participants de fins a 12 anys. Cada participant només podrà optar a un premi. El guanyador d'un premi l'any anterior, només podrà optar a un premi de categoria diferent.
 8. Jurat i veredicte. El jurat estarà format per persones del Grup Fotogràfic de Manlleu i de l'Àrea de Territori i Sostenibilitat de la Diputació de Barcelona.
 9. Lectura del veredicte i lliurament de premis. 27 de novembre a les 12 h al Casal de Cultura de Sant Iscle de Vallalta.
 10. Exposició de les obres. Les fotografies finalistes i guanyadores s'exposaran al Casal de Cultura de Sant Iscle de Vallalta del 27 de novembre a l'11 de desembre.
 11. Drets d'edició. L'organització tindrà dret a publicar i reproduir les obres premiades. Cap dret de reproducció de les imatges no podrà ser transferit a tercers sense el consentiment previ de l'autor.
 12. Acceptació de les bases. La participació en aquest ral·li pressuposa l'acceptació de les bases. L'organització es reserva el dret de modificar aquestes bases en cas que es cregui convenient.

 

Amb la col·laboració de: GRUP FOTOGRÀFIC MANLLEU

 


 

Guanyadors del IX Ral·li Fotogràfic "Tocats pel bolet"