Transports públics


L'accés amb transport públic al Parc Natural del Montseny es pot fer amb autobús i amb tren. Per fer-ho amb autobús, hi ha tres companyies que us poden acostar a gairebé tots els municipis del parc. Per a més informació, consulteu els telèfons següents:

Tren


RENFE

Si es vol accedir al parc natural amb tren, es pot fer a través de les estacions de RENFE que hi ha als municipis d'Aiguafreda, Breda, el Figaró, la Garriga, Riells i Viabrea, Sant Celoni, Santa Maria de Palautordera i Seva (estació de Balenyà).

Tel. RENFE. Informació general: 902 240 202
Tel. RENFE a Sant Celoni: 938 670 918
Web: www.renfe.es

Autobús


Barcelona Bus
Tel. 902 130 014
Web: www.barcelonabus.com
Té parada als municipis d'Aiguafreda, Cànoves i Samalús, el Figaró, la Garriga, Tagamanent, Gualba, Sant Celoni, Campins, Fogars de Montclús, Santa Fe, Santa M. de Palautordera, Sant Esteve de Palautordera i Viladrau.

Hispano-Hilariense
Tel. 972 245 012
Té parada als municipis d'Arbúcies, Breda, Riells i Viabrea i Sant Feliu de Buixalleu.

Vine en transport públic a Santa Fe de Montseny


Prova pilot de regulació de l’accés en vehicle privat

21, 22, 28 i 29 d'octubre i 1, 4 i 5 de novembre

 

Els caps de setmana del 21 i 22, 28 i 29 d’octubre, el dimecres 1 de novembre (Tots Sants) i el cap de setmana del 4 i 5 de novembre es realitzarà una prova pilot de regulació de l'accés en vehicle privat.

 

La prova pilot es realitzarà a la carretera BV-5114 entre Campins i Santa Fe. No es tallarà el trànsit d’accés rodat a la vall de Santa Fe, sinó que, en arribar a Campins, s’informarà els vehicles de l’estat dels aparcaments a Santa Fe i es convidarà els visitants a fer ús del transport públic habilitat, atesa la dificultat evident de poder estacionar. Així doncs, es podrà deixar el vehicle privat a l’aparcament que es condicionarà a Campins (carretera BV-5114, PK 5).

 

S'acondicionarà aparcament per a 500 vehicles a un preu de dos euros i l'ús de l'autobús serà gratuït. Cal advertir que els vehicles mal estacionats o estacionats fora de les zones d’aparcament especialment condicionades al llarg de la carretera BV-5114 i als entorns de la vall de Santa Fe podran ser sancionats per l’autoritat competent i fins i tot ser retirats per la grua si dificulten greument l’accés de persones i altres vehicles correctament estacionats.