CAES

Xarxa de Parcs Naturals

MAB, Programa

Programa de la UNESCO Home i Biosfera; de l'anglès Man and Biosphere. Aquest programa desenvolupa les bases tant en l'àmbit de les ciències naturals com de les socials per al desenvolupament sostenible i la conservació de la biodiversitat, així com per a la millora de la relació entre la gent i el medi ambient global.

2861 Visualitzacions
Mitjana (0 Vots)

interest

Mapa de la Xarxa

Mapa de la Xarxa

La teva privacitat és la nostra prioritat

Per protegir la teva intimitat, abans de continuar volem assegurar-nos que saps que, tant nosaltres com els nostres col·laboradors, utilitzem algunes “cookies” a la web per a facilitar-te l’ús:

• Pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques, amb les que no es recull informació dels usuaris ni es registren les adreces IP d’accés.
  • Pròpies i de tercers per a garantir el funcionament bàsic, com la sessió d'usuari, i aspectes de personalització, com l'idioma de les nostres pàgines.
    Guardem l’acceptació de cookies durant 30 dies per a millorar l’experiència de navegació. Recorda que pots eliminar les cookies del teu navegador.
  • De tercers per mostrar-te informació de les nostres xarxes socials, com Facebook, Twitter, YouTube, etc. A l’accedir a aquests llocs web podràs decidir si acceptes o no les seves polítiques de privacitat i de cookies.

Més informació