Formatges de cabra artesans: com fer-los
Can Pere de la Plana
Horari d'inici: 11.30 h
Horari complet:
d’11.30 a 13 h
Lloc: Granja Escola Can Pere de la Plana
Masia Can Pere de la Plana, s/n
08810 Sant Pere de Ribes
Organitzadors: Granja Escola Can Pere de la Plana
Telèfon: 938 960 827 / 636 501 728
A/e: p.garraf.canpere@diba.cat
Públic a qui va dirigida l'activitat: Familiar/infantil
Accés: de pagament
Preu: Adults: 5 euros / Nens menors de 12 anys: 4 euros
Descripció:
En aquest taller pretenem ensenyar com es transforma la llet de cabra en els seus derivats, com poden ser el mató, el formatge fresc, tendre o curat, que és el que elaborem a la Granja Escola Can Pere. Farem el nostre mató per endur-nos-el a casa.
Requisits activitat:
Informació i reserves: Granja Escola Can Pere de la Plana.
Caldrà seguir el protocol per a Passejades guiades en la situació de post COVID-19
Més informació: https://www.canpere.cat/
Categories: general, Cursos i tallers, Educació ambiental, Garraf,