Marina Passejades | Educació ambiental
may
27
2017


Vespre ornitològic a la vall de Reixac

Horario de inicio: 19.30 h

Horario completo:
de 19.30 a 23 h

Lugar: Montcada i Reixac

Montcada i Reixac

Lugar de encuentro: A concretar al fer la reserva

Organizadores: Parc de la Serralada de Marina

Teléfono: 933 956 336

A/e: p.smarina@diba.cat 

Público al que va dirigida la actividad: General

Acceso: gratuito

Descripció:

Per la vall de Reixac observarem i identificarem alguns ocells d’aquests ecosistemes, des de prats de gramínies a brolles d’estepes, garrigues, màquies, pinedes, alzinars i rouredes. A la caiguda de la nit escoltarem les diverses espècies nocturnes d’ocells (mussol comú, xot, enganyapastors, etc).Recorregut: 4 km. Dificultat: moderada. Gossos: no.

Requisitos actividad: Les activitats són gratuïtes i les places limitades. Reserves: es faran telefònicament a partir de deu dies abans de l’activitat per ordre d’inscripció. A menys que quedin places lliures, es limitarà a un màxim de sis participants per inscripció i a tres activitats anuals per persona.
Informació i inscripcions: cal fer la inscripció prèvia a l’Oficina del Parc de la Serralada de Marina (feiners, de 10 h a 15 h), tel. 933 956 336

Els punts de trobada es concretaran en fer la reserva.

Si el temps no permet fer l’activitat en bones condicions, es posposarà a un altre dia a criteri de l’organització.

Cal dur calçat adequat, roba còmoda, aigua i, de manera optativa, prismàtics. No oblideu la càmera fotogràfica per poder participar en el IV Concurs de Fotografia Digital del Parc. Les vostres fotografies es podran lliurar fins al 31 de maig. Més informació a: parcs.diba.cat/web/marina/concurs-fotos.

Más información: https://parcs.diba.cat/web/marina


Categorías: Marina, Passejades, Educació ambiental, Dia Europeu dels Parcs, Biodiversitat, flora, fauna, vertebrats, ocells,

compartir