Marina Passejades | Educació ambiental
oct
29
2017


Ecosistemes: Can Zam, Parc de la Serralada de Marina i Ecometròpoli

Horario de inicio: 9.30 h

Horario completo:
de 9.30 a 13.30 h

Lugar: Santa Coloma de Gramenet.

Santa Coloma de Gramenet.

Lugar de encuentro: A concretar al fer la reserva

Organizadores: AMB i l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet.

Teléfono: 932 562 220

A/e: p.smarina@diba.cat 

Público al que va dirigida la actividad: General

Acceso: gratuito

Descripció:Coneixerem el parc de Can Zam, zona verda urbana d’interès per a la fauna, situat entre la serralada i el riu Besòs. També passejarem per la vessant obaga de la serralada de Marina i finalitzarem el matí amb la visita al Centre d’Educació Mediambiental Ecometròpoli, que acull una exposició sobre els diversos ecosistemes de la serralada de Marina. Activitat organitzada conjuntament amb l’AMB i l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet. 

Requisitos actividad: Les activitats són gratuïtes i les places limitades. Reserves: es faran telefònicament a partir de deu dies abans de l’activitat per ordre d’inscripció. A menys que quedin places lliures, es limitarà a un màxim de sis participants per inscripció i a tres activitats anuals per persona.
Informació i inscripcions: cal fer la inscripció prèvia a l’Oficina del Parc de la Serralada de Marina (feiners, de 10 h a 15 h), tel. 933 956 336,

Els punts de trobada es concretaran en fer la reserva.

Si el temps no permet fer l’activitat en bones condicions, es posposarà a un altre dia a criteri de l’organització.

Cal dur calçat adequat, roba còmoda, aigua i, de manera optativa, prismàtics. No oblideu la càmera fotogràfica per poder participar en el IV Concurs de Fotografia Digital del Parc. Les vostres fotografies es podran lliurar fins al 31 de maig. Més informació a: parcs.diba.cat/web/marina/concurs-fotos.

Más información: http://www.agenda.museuciencies.cat


Categorías: Marina, Paisatge, Passejades, Educació ambiental, Biodiversitat,

compartir