Sant Llorenç-Obac Cursos i tallers
mar
27
2018


Taller: Ous de Pasqua

hasta el 28/03/2018

Horario de inicio: Primer torn 10.30 h, segon torn 12.30 h

Horario completo:
Cadascun dels dos dies (27 i 28 de març de 2018, es farà un primer grup de 10:30 a 12 h i un segon de 12.30 a 14 h

Lugar: Museu de la Vida al Camp
Camí de la Masia de Can Deu, 1
Sabadell

Lugar de encuentro: A l'era de la masia

Organizadores: Fundació Antiga Caixa Sabadell 1859

Teléfono: 937 164 781

A/e: espainatura@fundaciosabadell.cat 

Público al que va dirigida la actividad: Familiar/infantil

Acceso: de pago

Precio: Gral. 8,00€. Menors 2 anys, gratuït. Clients BBVA CX, 6,00€

Descripció:L’objectiu del taller és donar a conèixer el paper rellevant que han tingut els ous de gallina en la festivitat de la pasqua. El taller està estructurat en tres grans blocs:

Visitem el galliner: aquest es el primer bloc del taller i te una durada de 30 min. L’objectiu principal és donar a conèixer la cria de les gallines, així com les seves característiques morfològiques i iològiques. Tot seguit els nens participants donaran de menjar blat de moro a les aus. Amb el temps sobrant és farà una breu visita a la resta dels animals de la granja.
Busquem ous de pasqua: el segon bloc del taller es farà al jardí de la casa. Allí s’explica breument la tradició anglosaxona de buscar els ous que amaga el conill de pasqua pel jardí. Tot seguit és disfressarà de conillets als participants i se’ls animarà a buscar els ous amagats al jardí. Aquesta part també te una durada aproximada de 30 min.
Decorem l’ou de pasqua: finalment i amb l’objectiu que totes les famílies participants al taller es puguin endur un record d'aquest taller, els nens i nenes disposaran dels darrers 30 min per decorar un ou dur amb pintures, amb motius primaverals de forma totalment lliure.

Requisitos actividad: Els grups són reduïts, cal inscripció prèvia al 937 164 781 o bé a espainatura@fundaciosabadell.cat

Más información: http://www.fundaciosabadell.cat/espai-natura/busquem-els-ous-de-pasqua/


Categorías: Cursos i tallers, Sant Llorenç-Obac,

compartir