Montseny Expos. temporals
abr
20
2018


Imatges del romànic del Montseny

hasta el 03/06/2018

Horario de inicio: Presentació: 21 d'abril a les 18.30 h

Horario completo:
De dimarts a divendres: d'11 a 14 h i de 17 a 20 h Dissabte i diumenge: d'11 a 14 i de 16.30 a 19 h. Festius: d'11 a 14 h.

Lugar: Museu Etnològic del Montseny
Major 6
Arbúcies

Organizadores: Museu Etnològic del Montseny

Teléfono: 972 860 908

A/e: memga@arbucies.org 

Público al que va dirigida la actividad: General

Acceso: Gratuito

Descripció:''Imatges del romànic del Montseny'' és una exposició produïda pel Museu Etnològic del Montseny que neix de la col·laboració amb el fotògraf Mariano Pagès, que ens apropa a un dels conjunts patrimonials més significatius del Montseny. A partir d’una selecció de més de 60 fotografies, la mostra ofereix un recorregut pels principals elements d’aquest estil artístic, desenvolupat ara fa prop de 1.000 anys de manera general a tot el Montseny.

La silueta de les petites esglésies disseminades per la muntanya, l’altivesa dels campanars, el treball de la pedra, els elements ornamentals, la màgia dels finestrals... formen part del nostre propi paisatge cultural i, des del punt de vista del patrimoni immaterial, un element molt rellevant en l’àmbit de l’espiritualitat i també de la identitat d’aquestes contrades.

Conjuntament amb la presentació de l'exposició, es presentarà també el llibre del mateix títol, que tindrà lloc el dissabte 21 d'abril a 2/4 de 7 del vespre, a càrrec de Mariano Pagès, autor del llibre, i Pere Garriga, alcalde d’Arbúcies.

Más información: http://www.museuetnologicmontseny.org


Categorías: Montseny, Expos. temporals,

compartir

 

Recursos.

Cartell exposicióCartell exposició