Sant Llorenç-Obac Itineraris guiats | Visites guiades
oct
06
2018


"Emboscada, un viatge pels sentits". Ruta inclusiva

Horario de inicio: 12 h

Horario completo:
De 12 a 13 h

Lugar: Casa Nova de l'Obac
B122 Ctra. de Terrassa a Rellinars, Km 10
Terrassa

Organizadores: CIMA (Centre d'interpretació del Medi Ambient, SL)

Teléfono: 937 855 461, de dilluns a divendres, de 8.30 a 17.30 h; 937 435 468, dissabtes i diumenges, de 10 a 15 h. / 937 435 468 dissabtes i diumenges de 10 a 15 h

A/e: rutesteatre@diba.ca 

Público al que va dirigida la actividad: General

Acceso: gratuito

Descripció:

Nova ruta inclusiva que es realitza al llarg de l'itinerari accessible de la Casa Nova de l'Obac fins l'Obac vell, al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac, i en el qual intervenen dos actors i un educador ambiental.

“Emboscada, un viatge pels cinc sentits”, té com a protagonistes el bandoler Capablanca i l’Ermesinda, la pubilla del mas dels Ubach. Una emboscada, una relació tortuosa, un robatori i un mas enrunat ens traslladen a l’època dels bandits. A més, aquests personatges ens faran explorar els sentits a partir d’elements de l’indret. Una proposta d'integració amb l'entorn, tot treballant les sensacions.

 

La participació és gratuïta, però cal fer reserva prèvia. A més a més, existeix la possibilitat d'un intèrpret de llenguatge de signes i el préstec de material adaptat per a la millora de la mobilitat durant l'itinerari

Calendari 2018: 7 d’abril, 5 de maig, 2 de juny, 8 de setembre, 6 d’octubre i 10 de novembre.

Requisitos actividad:

Cal fer reserva prèvia als telèfons o correu electrònic indicats. Caldrà portar calçat adequat per caminar i roba adequada a l'època de l'any.

Más información: http://www.cimaprojectes.com


Categorías: Itineraris guiats, Visites guiades, Sant Llorenç-Obac,

compartir