Garraf Itineraris guiats | Trobades i aplecs | Visites guiades | Actes i presentacions | Educació ambiental
sep
22
2018


Un capvespre entre cavalls lliures al Parc del Garraf

Horario de inicio: 19 h

Lugar: Parc del Garraf - Can Grau Escola de Natura
Can Grau Escola de Natura Pista forestal asfaltada d'Olivella a Plana Novella, km 3,5 08818 Olivella
Olivella

Organizadores: Fundació Miranda

Teléfono: 672 608 000

A/e: cavalls@fundaciomiranda.org 

Público al que va dirigida la actividad: General

Acceso: Pagando

Precio: Aquesta activitat és gratuïta per a totes aquelles persones que han col·laborat amb aportacions econòmiques a la nostra Campanya per poder pagar el transport de la manada des d'Andalusia, i també, com sempre, és gratuïta per a Socis i Padrins de la Fundació. Per la resta de gent que vulgui participar-hi, el preu per a no socis és de 35€.

Descripció:

Vine a conèixer la manada de Pottokas de la Fundació Miranda al Garraf! Celebrem la seva arribada al Parc del Garraf, amb una activitat al capvespre vigilia de l'equinocci de tardor i ben a prop de la lluna plena. El transport de la manada ha estat possible gràcies a les aportacions econòmiques de molta gent que ha participat a la nostra Campanya de Crowdfunding, que ha estat un èxit. Coneixerem la manada, recuperada d'un zoo clausurat d'Andalusia, i la seva arribada a un nou entorn, obert, natural, en llibertat i a tocar del Mediterrani. A més, soparem de pícnic sota la lluna plena i coneixerem el projecte de la Fundació, així com l'etologia del cavall i la seva comunicació natural.

Programa de la trobada:

Presentació del Projecte i etologia del cavall i comunicació natural. Presentació i observació de la manada.

Pícnic
Àpats: pícnic al Parc sota la primera lluna de la tardor (cadascú ha de dur el seu sopar o algun plat per compartir). La Fundació posarà cava (per cortesia de Caves Llopart) i coca per postres.
 

Requisitos actividad: Activitat gratuïta per a totes aquelles persones que han col·laborat amb aportacions econòmiques a la nostra Campanya per poder pagar el transport de la manada des d'Andalusia, i també, com sempre, és gratuïta per a Socis i Padrins de la Fundació. Per la resta de gent que vulgui participar-hi, el preu per a no socis és de 35€.

Más información: https://www.fundaciomiranda.org/contact


Categorías: Itineraris guiats, Trobades i aplecs, Visites guiades, Garraf, Actes i presentacions, Educació ambiental, Biodiversitat, fauna, vertebrats, mamífers,

compartir