Collserola Cursos i tallers | Educació ambiental
oct
03
2015


Festa dels ocells. Collserola celebra el Dia Mundial dels Ocells

hasta el 04/10/2015

Horario de inicio: Vegeu horari complet

Horario completo:
Dissabte 3 d'octubre, a les 11 h i a les 12.30 h Diumenge 4 d'octubre, de 10:30 a 14 h Dissabte 3 i diumenge 4, de 10 a 13 h, observació migració al turó de Magarola

Lugar: Centre d'Informació del Parc de Collserola i Can Coll CEA
Ctra de l'Església, 92. (Ctra. Vallvidrera, km 4,7)
Barcelona

Organizadores: Consorci del Parc Natural de la Serrra de Collserola

Teléfono: 932 803 552

A/e: ci@parccollserola.net 

Público al que va dirigida la actividad: General

Acceso: Gratuito

Descripció:

Un any més els paisatges de Collserola participaran en la celebració del Dia Mundial dels Ocells. Us convidem a compartir un matí aprenent i gaudint amb tot un seguit d'activitats que tindran com a protagonista el món de les aus. Activitats per a tots els públics i gratuïtes.

Dissabte 3 d'octubre a les 11 h i a les 12:30 h, es realitzaran dues passejades guiades per descobrir quins són els ocells que viuen als nostres boscos. També s'instal·larà un punt d'informació ornitològica, amb llibres, guies i contes. I els més petits podran retallar i emportar-se una careta de xoriguer.

L'activitat central serà diumenge 4 d'octubre a Can Coll CEA on se celebrarà la Festa dels Ocells.  De 10:30 a 14 h, tallers, xerrades, passejades, contacontes, mostra de rastres i restes.

També tant dissabte 3 com diumenge 4 seran els darrers dies d'observació guiada per ornitòlegs experts al turó de Magarola on des del primer dia de setembre s'està fent la 27ena Campanya de Seguiment de Migració de Rapinyaires. Podeu pujar al Turó de les 10 a les 13 h.

Requisitos actividad:

No cal inscripció prèvia

Más información: http://www.parcnaturalcollserola.cat/pages/agenda


Categorías: Collserola, Cursos i tallers, Educació ambiental, Biodiversitat, fauna, vertebrats, ocells,

compartir

 

Recursos.