caes

Navegación


Blog del águila 2009

28
b.

A les 14:20 h la femella ha post el segon ou, quatre dies després del primer. Ara, si tot va bé, caldrà esperar uns quaranta dies perquè els polls neixin, a començaments d'abril.


26
b.

Gràcies als infrarrojos de la webcam també es pot observar el niu de nit i la femella incubant l'ou. Curiosament, ben entrada la nit, la femella ha estat dreta davant l'ou sense incubar-lo. El seguiment d'aquests últims anys ha mostrat que el primer i segon dia després de la posta del primer ou, aquest és incubat d'una manera irregular durant el dia; ara s'ha pogut observar que aquest comportament també té lloc a la nit.


25
b.

La femella es passa gairebé tota l'estona al niu, incubant l'ou. De tant en tant, s'aixeca i amb l'ajuda del bec el fa rodolar perquè el calor es reparteixi homogèniament. Al matí ha sortit per menjar i durant una breu estona el mascle li ha fet el relleu en la incubació.


24
b.

A les 12:55 h la femella ha post el seu primer ou. Casualment el mascle ha estat present en el moment de la posta. Si tot va bé, en tres o quatre dies pondrà el segon ou.


24
b.

Avui, a mig matí, la femella ha estat perfeccionant el clot on suposadament dipositarà els ous. La femella passa força estones ajaguda en posició d'incubació. Potser és un señal que la posta és ben a prop.


Mostrando el intervalo 21 - 25 de 28 resultados.