Montseny
Comença el 29 de juliol amb la Nit d'estels

La 25a edició del Viu el parc omple d'activitats el Parc Natural del Montseny

$urlFileEntry

Detall del programa. Autor: XPN

07/07/2017

Amb la Nit d’estels, el proper dissabte, 29 de juliol engega al poble de Montseny la 25a edició del programa Viu el parc al Parc Natural i Reserva de la Biosfera del Montseny. La Gran festa del parc (el Brull, diumenge 17 de setembre) i el recital emmarcat en el cicle 'Poesia als parcs. Lletres i paisatges 2017' (el Brull, diumenge, 22 d’octubre) són dos dels actes centrals dels quals podreu gaudir enguany.

El 29 de juliol entre les 21.30 i les 23.30 h, a l’Edifici Multifuncional del poble de Montseny podreu gaudir de l'observació del cel a ull nu i amb telescopi que caracteritza la tradicional Nit d'estels. Més informació i inscripcions: nitdestelsmontseny@fusic.org. 

Reserveu-vos ja el diumenge, 17 de setembre, perquè el Brull acollirà durant tot el matí la Gran festa del parc, on podreu gaudir de tallers JugaCirc, malabars, jocs d’habilitat i d’equilibri, i d’un espectacle de pallassos amb Merche Ochoa i "La Cloti al Circ".

També es desenvoluparà la Fira de la mel ecològica, amb xerrades col·loqui per a amateurs i professionals, tallers i tasts de mel.

Unes setmanes més endavant, dins el cicle "Poesia als parcs. Lletres i paisatges 2017", el cap de setmana del 21 i 22 d’octubre La Morera (el Brull - BV-5301, km 30,5) acollirà un cap de setmana de creació poètica entorn del paisatge en què seran presents alguns dels poetes que han participat al programa durant els dos darrers anys. El diumenge 22, a les 13 h, en un acte obert, es llegiran els poemes creats.

A més a més d'aquestes propostes destacades, Viu el parc també arriba als municipis del Parc Natural i Reserva de la Biosfera del Montseny que us conviden a gaudir del seu ric patrimoni natural, històric i gastronòmic. El programa, per tant, s'enriqueix amb altres activitats culturals locals, passejades guiades de descoberta del Parc (tots els diumenges de l'any) i rutes teatralitzades inclusives.

Les trobareu totes al programa i a l'Agenda del Parc.

Finalment, el programa escolar d'enguany, adreçat als alumnes de 5è de primària, continua oferint una jornada a l'aula per tal de donar a conèixer als infants, mitjançant un joc i una xerrada, els elements més rellevants del Parc i la seva gestió, i, posteriorment, una sortida a algun lloc emblemàtic de l'entorn natural que completa les activitats i apropa els infants al Parc Natural i Reserva de la Biosfera del Montseny.

El programa Viu el parc està promoguda per l'Àrea de Territori i Sostenibilitat de la Diputació de Barcelona.

compartir

Font de la informació: Xarxa de Parcs Naturals

Categoria: Montseny, Educació ambiental, Parc a taula, Poesia als Parcs, Parc a taula, Parc a Taula, Educació ambiental, Poesia als parcs, Educació ambiental, Viu el parc,