Montseny
El 12 d'agost a Fogars de Montclús

Engega la 2a edició del Concurs de receptes de la Reserva de la Biosfera del Montseny

$urlFileEntry

Logotip del concurs. Autor: XPN

24/07/2017

El Concurs de receptes de la Biosfera del Montseny dona a conèixer les receptes tradicionals d’aquest territori. Poden participar-hi els residents a la Reserva de la Biosfera del Montseny, sempre i quan no siguin restauradors. Les receptes seleccionades s’inclouran en un llibre digital de receptes tradicionals de la Reserva de la Biosfera del Montseny.

Amb la finalitat de mantenir viva una part molt important de la nostra cultura, i de promoure alhora la producció i el consum sostenibles dels aliments locals, la Reserva de la Biosfera del Montseny i els ajuntaments d'Aiguafreda, Arbúcies, el Brull, Fogars de Montclús, Montseny, Riells, Seva, Tagamanent i Viladrau convoquen la 2a edició del Concurs de receptes de cuina tradicional de la Reserva de la Biosfera, adreçat a tota la població que viu en l’àmbit dels municipis que formen part de la Reserva de la Biosfera del Montseny, amb l'excepció dels restauradors.

12 d'agost, a Fogars de Montclús

Després de l’èxit de la primera edició, aquest 2017 s'amplia la participació i s’arriba als nou municipis coorganitzadors del concurs, junt amb la Reserva de la Biosfera del Montseny. La primera cita serà el proper dissabte 12 d'agost, en el marc de la Festa Major de la Costa del Montseny a Fogars de Montclús, i entre els mesos de setembre i desembre tindran lloc la resta, emmarcades sempre en esdeveniments municipals de rellevància.

Enguany es podran presentar primers plats, segons plats i postres.

Properament us oferirem les bases del concurs. Per a més informació, podeu escriure un correu electrònic a l’adreça p.montseny@diba.cat o bé consultar la pàgina web del municipi de Fogars de Montclús.

La 1a edició del Concurs de receptes es va desenvolupar entre els mesos d’octubre i novembre del 2016 a Seva (9 d’octubre), Viladrau (1 de novembre), Arbúcies (5 de novembre) i Montseny (20 de novembre) i va aplegar vint-i-una receptes. En aquest àlbum de la pagina de Facebook del Parc Natural del Montseny trobareu imatges relacionades amb aquesta primera convocatòria així com les fotografies dels diversos plats guanyadors.

compartir

Font de la informació: Xarxa de Parcs Naturals

Categoria: Montseny,