Montseny
Més de 300 persones es van aplegar al Brull

Circ, pallassos i la Fira de la Mel, protagonistes de la Gran festa del parc dins el 25è Viu el parc

$urlFileEntry

Moment de l'espectacle final. Autor: XPN

26/09/2017

El diumenge 17 de setembre, més de tres-centes persones van omplir el Brull per gaudir de la 25a edició de la Gran festa del parc, dins el Viu el parc del Parc Natural del Montseny. Reserva de la Biosfera. Les famílies van poder gaudir durant tot el matí amb els tallers de circ, l’espectacle final de pallassos i la Fira de la Mel Ecològica.

A partir de les 10.30 h, els tallers de Jugacric van permetre que infants i adults fessin un tastet de circ i provessin la seva habilitat amb jocs malabars i d’equilibri. Xanques, plats xinesos, masses, pilotes i  diàbolos  van acolorir el cel del Brull que lluïa un blau radiant.

A les 12.30 h, tothom va gaudir de “La Cloti i el Circ”, a càrrec de Merche Ochoa, Premi Nacional de Circ 2014. L’espectacle ens transporta al meravellós món del “més difícil encara!”, que se’ns presenta en clau d’humor amable, pinzellades de malabars, màgia i equilibrisme.

Un cop acabada la divertida funció, les famílies van tornar a jugar amb els tallers de malabars i equilibri, i ben passades les dues, van ser les estovalles les que van acolorir la gespa al Brull, ja que moltes famílies van aprofitar el bon temps per fer un pícnic.

La Gran Festa del parc al Brull va acollir també la Fira de la Mel Ecològica amb diverses parades, xerrades-col·loqui per a amateurs i professionals, i tallers i tasts de mel. La proposta conviu des de fa un parell d’anys amb la Gran festa al parc del Parc Natural del Montseny.

El temps va acompanyar , i les més de 300 persones que van assistir , van gaudir d’una matinal plena de colors i entreteniment.

El programa Viu el parc continua. Us recordem les properes activitats:

Unes setmanes més endavant, dins el cicle "Poesia als parcs. Lletres i paisatges 2017", el cap de setmana del 21 i 22 d’octubre La Morera (el Brull - BV-5301, km 30,5) acollirà un cap de setmana de creació poètica entorn del paisatge en què seran presents alguns dels poetes que han participat al programa durant els dos darrers anys. El diumenge 22, a les 13 h, en un acte obert, es llegiran els poemes creats.

A més a més d'aquestes propostes destacades, Viu el parc també arriba als municipis del Parc Natural i Reserva de la Biosfera del Montseny que us conviden a gaudir del seu ric patrimoni natural, històric i gastronòmic. El programa, per tant, s'enriqueix amb altres activitats culturals locals, passejades guiades de descoberta del Parc (tots els diumenges de l'any) i rutes teatralitzades inclusives.

Les trobareu totes al programa i a l'Agenda del Parc.

Finalment, el programa escolar d'enguany, adreçat als alumnes de 5è de primària, continua oferint una jornada a l'aula per tal de donar a conèixer als infants, mitjançant un joc i una xerrada, els elements més rellevants del Parc i la seva gestió, i, posteriorment, una sortida a algun lloc emblemàtic de l'entorn natural que completa les activitats i apropa els infants al Parc Natural i Reserva de la Biosfera del Montseny.

El programa Viu el parc està promoguda per l'Àrea de Territori i Sostenibilitat de la Diputació de Barcelona.

compartir

Font de la informació: Xarxa de Parcs Naturals

Categoria: Montseny, Educació ambiental, Parc a taula, Poesia als Parcs, Parc a taula, Parc a Taula, Educació ambiental, Poesia als parcs, Educació ambiental, Viu el parc,