Collserola
Hi ha la voluntat de donar continuïtat a la col·laboració

Collserola, present en un màster sobre paisatgisme

$urlFileEntry

Sessió al Parc Natural de Collserola. Autor: ETSAB

13/01/2018

El Consorci del Parc Natural de Collserola ha col·laborat amb el  MBLandArch (Màster Universitari en Paisatgisme) que desenvolupa  l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de Barcelona (ETSAB).

La col·laboració, realitzada pel cap del Servei de Projectes i Obres del Parc, ha estat dins l’assignatura “Composició del elements del paisatge”. El treball s’ha centrat en el Parc Natural i el seu objectiu bàsic ha estat la conscienciació creixent de les condicions del paisatge. També s'ha introduït els estudiants en el coneixement de disciplines transversals i complementàries a l’arquitectura del paisatge: jardineria, gestió de boscos, art del medi ambient, ecologia del paisatge, incendis, pol·linització, entre d’altres.

La col·laboració ha durat tres mesos i s’ha conclòs amb la construcció d’una intervenció paisatgística col·lectiva dels alumnes d’aquest màster, instal·lació anomenada “Inside Collserola. Ailantus altíssima”, ubicada al Pati Coderch de l’ETSAB.

Hi ha la voluntat, tant per part del Consorci com de l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura, de donar continuïtat a aquesta profitosa col·laboració.

Per a més información, podeu consultuar l’espai web de l’assignatura i l’espai web del MBLandArch.

 

compartir

Font de la informació: Consorci del Parc Natural de la Serra de Collserola (CPNSC)

Categoria: Collserola,