Garraf
A Can Grau

Jornada de formació contínua per als membres del Cercle de Voluntaris al Parc del Garraf

$urlFileEntry

Voluntaris durant la jornada. Autor: Cercle Voluntaris

12/02/2018

La geologia i els processos càrstics, la màquia mediterrània i els seus habitants, entre d'altres, van ser els protagonistes de la segona jornada formativa del Pla de formació 2018-2020 del Cercle de Voluntaris dels Parcs Naturals.

Els dissabtes 3 i 10 de febrer, una setantena de voluntaris van participar d’una jornada formativa molt profitosa al Parc del Garraf. Tot i coincidir amb les setmanes més fredes d'aquest hivern, la combinació entre impartir una part teòrica a l’aula de Can Grau a la primera franja del matí i el fet de trobar-nos al Garraf va resultar en unes jornades d’allò més agradables, tant pel que fa a la part formativa com a la part més humana i relacional.

Els coneixements i explicacions d’en Rafael González de Lucas, guarda del Parc del Garraf, i la possibilitat d’arribar caminant tranquil·lament fins a un lloc tan emblemàtic i espectacular com la boca de l’avenc de l’Esquerrà van ser els elements principals de la jornada de formació. La interessant sessió es va cloure amb un dinar a la casa de colònies de Can Grau.

Si voleu conèixer amb més detall la història, essència i activitats d'aquest projecte, us convidem a consultar-ne la pàgina web, pàgina de Facebook, Twitter i Instagram.

compartir

Font de la informació: Cercle de Voluntaris dels Parcs Naturals

Categoria: Educació ambiental, Garraf, Relleu, Educació ambiental, Cercle de voluntaris, Biodiversitat, Geologia, flora, fauna, hàbitats, Educació ambiental, Divulgació, Ponències,