Montseny
Expliqueu-nos les vostres experiències i opinions sobre gènere i ruralitat

S'inicia la diagnosi participativa del Pla d'igualtat de gènere i desenvolupament rural sostenible a la Reserva de la Biosfera del Montseny

$urlFileEntry

Dones del Montseny. Autor: XPN

21/02/2018

Des de la Direcció de la Reserva de la Biosfera del Montseny (RBM) impulsem un procés per promoure en aquest territori la igualtat de tracte i d’oportunitats sense prejudici de gènere i contribuir a l’apoderament de les dones rurals del Montseny, així com posar en valor els seus sabers i experiències.

És per això que estem treballant amb la diagnosi participativa. Aquesta consta de tres parts: en primer lloc, convidem a les persones que són del Montseny o hi fan vida a participar en el procés explicant-nos la seva opinió, les seves experiències i les seves propostes sobre gènere i ruralitat en aquest enllaç.

També s’envia un qüestionari en línia al personal tècnic de les diferents administracions implicades en la RBM i, finalment, es realitzen un seguit d’entrevistes en profunditat a dones rurals del Montseny.

Un cop finalitzat el procés de la diagnosi, es generaran uns espais participatius oberts on materialitzar propostes per recollir en el Pla d’igualtat de gènere i desenvolupament rural sostenible.

compartir

Font de la informació: Matriu/Empremta

Categoria: Montseny,