Parc Agrari
Gratuïta, si bé cal inscriure's prèviament

Jornada tècnica sobre els recursos biològics en la producció hortícola a la Masia Can Comas

$urlFileEntry

Horticultura. Autor: Òscar Alomar

08/03/2018

El proper dijous 22 de març a partir de les 17.15 h, la Masia Can Comas (seu del Consorci del Parc Agrari del Baix Llobregat) acollirà la jornada 'Recursos biològics en la producció hortícola'. Les inscripcions ja són obertes.

Sota el títol Integració de recursos biològics en la producció hortícola, el 2015 es va crear un Grup Operatiu específic de l’horta per implementar millores, de base tecnològica, per incrementar la sostenibilitat dels cultius d’horta de Catalunya i reforçar estratègies de producció més respectuoses amb el medi ambient.

El projecte forma part de la línia d’ajuts cofinançada amb el FEADER, de cooperació per a la innovació a través del foment de la creació de grups operatius de l'Associació Europea per a la Innovació en matèria de productivitat i sostenibilitat agrícoles i regulat per l’ORDRE ARP/258/2015.

En aquest grup, les entitats agràries Agrícola Maresme Segle XXI, Cooperatives Agrícola Litoral i Agrícola de Vilassar de Mar (líder i membres beneficiaris respectivament del projecte) són les que han portat a terme les tres proves pilot amb la coordinació de l’IRTA (Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries).

La jornada del proper 22 de març a la tarda a la Masia Can Comas, seu del Consorci del Parc Agrari del Baix Llobregat, se centrarà a explicar les proves pilot realitzades i els resultats més rellevants que se’n van extraure.

Programa

Podeu consultar el programa i la relació de ponents aquí.

Inscripcions

La jornada tècnica és gratuïta, però cal inscriure’s prèviament a través de:

IRTA (Mònica Puigderrajols) - tel. 937 507 511 / ext. 1238 - A/e: monica.puigderrajols@irta.cat

També us podeu inscriure mitjançant aquest formulari.

compartir

Font de la informació: Xarxa de Parcs Naturals

Categoria: Parc Agrari, Biodiversitat, flora, Planificació i avaluació, Recerca i seguiment, Gestió del medi, Divulgació, Ponències,