Montseny
Expliqueu-nos les vostres experiències i opinions sobre gènere i ruralitat

Estudi per conèixer la relació entre igualtat de tracte i oportunitats de gènere a la Reserva de la Biosfera del Montseny

$urlFileEntry

Dones del Montseny. Autor: XPN

09/03/2018

La Reserva de la Biosfera del Montseny impulsa un procés per promoure en aquest territori la igualtat de tracte i d’oportunitats sense prejudici de gènere i contribuir a l’apoderament de les dones rurals del Montseny. Amb aquesta finalitat, fa un estudi per conèixer la relació entre igualtat de gènere i món rural. Si sou habitants de la Reserva, us convidem a participar-hi responent un qüestionari. 

La diagnosi participativa consta de tres parts: en primer lloc, es convida a les persones que són del Montseny o hi fan vida a participar en el procés explicant-nos la seva opinió, les seves experiències i les seves propostes sobre gènere i ruralitat en aquest enllaç.

També s’envia un qüestionari en línia al personal tècnic de les diferents administracions implicades en la Reserva de la Biosfera del Montseny i, finalment, es realitzen un seguit d’entrevistes en profunditat a dones rurals del Montseny.

Un cop finalitzat el procés de la diagnosi, es generaran uns espais participatius oberts on materialitzar propostes per recollir en el Pla d’igualtat de gènere i desenvolupament rural sostenible.

Podeu seguir les accions del Pla d'Igualtat a les xarxes socials amb l'etiqueta #DonesdelMontseny.

compartir

Font de la informació: Matriu/Empremta

Categoria: Montseny,