Montseny
Penja i etiqueta un màxim de cinc fotografies del Montseny fins al 27 de maig

Participa a concurs d'Instagram #40RBMontseny

$urlFileEntry

Imatge del concurs. Autor: Diputació Barcelona

02/05/2018

Amb motiu del quarantè aniversari de la declaració del Montseny com a Reserva de la Biosfera, et convidem a realitzar fotografies sobre natura (paisatge, flora i fauna) i sobre patrimoni cultural i participar a un concurs a Instagram. Les imatges presentades han d'estar fetes entre el 29 d’abril a les 9 h del matí i el 27 de maig a les 23.59 h.

El 28 d’abril del 1978 la UNESCO va declarar el Montseny Reserva de la Biosfera per la importància de l'activitat humana al medi. Enguany, se celebren també quaranta anys de la primera escola de natura a Catalunya, Can Lleonart, situada al Montseny, a la vall de Santa Fe. A més a més, 2018 és l’Any Europeu del Turisme Cultural.

Per celebrar totes aquestes efemèrides, fins al 27 de maig organitzem un concurs de fotografia #40RBMontseny a la xarxa social Instagram amb el Montseny com a protagonista i amb dues categories: paisatge i patrimoni.

Us en donem tots els detalls:

Qui hi pot participar?

Qualsevol persona de 18 o més anys resident a Espanya i amb un perfil personal obert a la xarxa social Instagram.

Categories

· Paisatge, flora i fauna (#naturaMontseny): qualsevol indret o paisatge de la Reserva de la Biosfera, o la flora i la fauna que la integren.

· Patrimoni cultural material o immaterial (#patrimoniMontseny) del Montseny. Inclou els monuments (museus, esglésies, esglesioles, ermites, masies, etc.) i les tradicions orals, festes, artesanies i costums (aplecs, mercats, Enramades d’Arbúcies, etc.). Trobareu més informació a la pàgina web del Patrimoni Cultural Immaterial del Montseny.

Com?

Segueix els comptes de la Xarxa de Parcs i de la Diputació de Barcelona.

Fes les fotografies.

Et pots presentar a les dues categories, però les has d’etiquetar en una categoria o en l’altra, per tant, ha de posar l'etiqueta que li correspongui #naturaMontseny o #patrimoniMontseny juntament amb #40RBMontseny. En cas d’etiquetar les mateixes fotografies a les dues categories, prevaldrà la primera per al còmput del concurs. 

Etiqueta cada imatge amb els dos perfils: @xarxadeparcs i @dibacat.

Es poden publicar un màxim de cinc fotografies per persona en total (entre les dues categories). Si se’n publiquen més, a partir de la sisena no es tindrà en compte per al veredicte, i si és una galeria, només comptarà la primera imatge.

Calendari

El concurs comença el 29 d’abril del 2018 a les 9 h del matí i acaba el 27 de maig del 2018 a les 23.59 h. Només formaran part del concurs les fotografies que s’hagin penjat en aquest període.

Premis

S’estableixen 6 premis per a cadascuna de les categories:

· 1r Premi: allotjament per a dues persones en règim de mitja pensió (menjar i dormir) en un hotel de la Carta Europea de Turisme Sostenible (CETS) del Montseny (valorat en 200 euros). 

· 2n Premi: dinar o sopar per a dues persones en un restaurant de la CETS del Montseny (valorat en 70 euros). 

· 3r Premi: visita a un productor local del Montseny per a quatre persones (valorada en 40 euros).

· Tres accèssits: tres lots de llibres del Parc Natural i Reserva de la Biosfera del Montseny (valorats en 30 euros cada lot).

compartir

Font de la informació: Diputació de Barcelona i XPN

Categoria: Montseny, Diputació de Barcelona,