Montseny
Fèlix Amat va oferir una presentació de l’espècie

El tritó del Montseny, a la Fira Mediambiental Eco Vita, a Riells i Viabrea

$urlFileEntry

Amat durant la presentació. Autor: XPN

04/05/2018

Els dies 28 i 29 d'abril es va celebrar la Fira Mediambiental del Montseny, a Riells i Viabrea. Amb el nom 'La natura ECO_VITA és vida', l’esdeveniment va oferir un seguit d'activitats per al públic familiar. L'objectiu principal era involucrar les poblacions d'aquesta àrea geogràfica a Riells i Viabrea, un dels divuit municipis que formen part de la Reserva de la Biosfera del Montseny. Enguany, la Fira ha posat el focus en la problemàtica de l'aigua, sempre amb el segell de qualitat del Montseny.

A més a més de productes de proximitat relacionats amb l'alimentació, herbes remeieres, cosmètica natural, mobiliari elaborat amb fustes locals, etc. es va mostrar un seguit de paradetes relacionades amb l'aigua, des de les quals es conscienciava de la necessitat d'estalviar aquest recurs natural tan valuós.

Entre totes les activitats que es van dur a terme durant el de setmana, l'herpetòleg especialista en el tritó del Montseny, Fèlix Amat, va fer una presentació de l'espècie. Titulada "Rieres del Montseny i el canvi climàtic: el cas del tritó del Montseny i el cranc de riu autòcton", Amat va exposar els seus coneixements sobre aquest tema.

compartir

Font de la informació: Xarxa de Parcs Naturals

Categoria: Montseny, Educació ambiental, Biodiversitat, Hidrologia, fauna, vertebrats, amfibis, hàbitats, Educació ambiental, Divulgació, Ponències,