Montseny
Podeu veure les imatges a l'Instagram de la Xarxa de Parcs Naturals

S'entreguen els premis del concurs #40RBMontseny

$urlFileEntry

Entrega de premis. Autor: Diputació Barcelona

10/07/2018

El diputat adjunt d’Espais Naturals de la Diputació de Barcelona, Jesús Calderer, ha lliurat el matí del dimarts 10 de juliol els premis del concurs de fotografia a Instagram sobre els 40 anys de la Reserva de la Biosfera del Montseny, #40RBMontseny. L’acte s’ha celebrat a la sala noble de l’Edifici del Rellotge, al recinte de l’Escola Industrial de Barcelona. Aquests premis s’emmarquen en els actes de celebració del 40 aniversari de la declaració del Parc Natural del Montseny com a Reserva de la Biosfera.

En la categoria #naturaMontseny, amb 183 participants, els guanyadors han estat: 1r premi per a Jesús Fernández Pérez (@nerosub a Instagram), 2n premi per a Jordi Bartolome Filella (@jordibartolomefilella) i 3r premi per a Enric Navarrete (@enricnavarrete). El jurat ha donat accèssits a Toni Garreta (@tonigarreta), Aleix Buch (@aleixbuch) i Manel Cantarero (@mcantarero).

Podeu veure-les a l'Instagram de la Xarxa de Parcs Naturals i en aquest àlbum.

En la categoria #patrimoniMontseny, amb una trentena de participants, els guanyadors són: 1r premi per a Toni Garreta (@tonigarreta), 2n premi per a Laura Argilaga (@l.a.u.r.a.a.r) i 3r premi per a Santi Nadal (@iacnadal). Els accèssits han recaigut en Israel Nuri (@israelnuri) i Lydia Bonilla (@lydia_fotografia).

Podeu veure-les a l'Instagram de la Xarxa de Parcs Naturals i en aquest àlbum.

Els premis establerts per a cadascuna de les categories són: 1r premi: allotjament per a dues persones en règim de mitja pensió (menjar i dormir) en un hotel de la Carta Europea de Turisme Sostenible (CETS) del Montseny (valorat en 200 euros); 2n premi: dinar o sopar per a dues persones en un restaurant de la CETS del Montseny (valorat en 70 euros); 3r premi: visita a un productor local del Montseny per a quatre persones (valorada en 40 euros); accèssits: un lot de llibres del Parc Natural i Reserva de la Biosfera del Montseny (valorat en 30 euros).

Moltes felicitats a tots i moltes gràcies als qui heu participat!

Fotografies, més informació i consulta de les bases completes, aquí.

compartir

Font de la informació: Diputació de Barcelona i Xarxa de Parcs Naturals

Categoria: Montseny, Educació ambiental,