Sant Llorenç-Obac S'estudia convertir el castell de Talamanca en una de les portes d'entrada al Parc Natural de Sant Llorenç

La Diputació de Barcelona compra el castell de Talamanca

Castell de Talamanca. Autor: Diputació Barcelona
Castell de Talamanca. Autor: Diputació Barcelona
05/02/2019

El president de la Diputació de Barcelona, Marc Castells, ha visitat el dimarts 5 de febrer el castell de Talamanca després de la compra de la fortificació. El castell, declarat Bé Cultural d’Interès Nacional, ha de ser una porta d’entrada al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac.

Collserola A la web del Parc Natural

Observa en directe els ocells de Collserola

Mallerenga blava. Autor: CPNSC
Mallerenga blava. Autor: CPNSC
05/02/2019

En marxa la càmera web d’observació de la menjadora del Centre d’Informació del Parc. Si voleu veure quins ocells s’hi apropen, podeu fer-ho des d’ara i fins a l’inici del mes de març a la pàgina web del Parc.

Montesquiu La podeu visitar entre el 2 i el 24 de febrer, dissabtes i festius

Una mostra col·lectiva inaugura el cicle d'exposicions temporals a la Cabanya del Castell

Mostra col·lectiva. Autor: XPN
Mostra col·lectiva. Autor: XPN
03/02/2019

El dissabte 2 de febrer es va inaugurar el nou cicle d'exposicions temporals a la Cabanya del Castell amb la mostra col·lectiva dels olis d’Antoni Canadell Mas, les fotografies de Montse Gascó González i les pintures de Salvador Saura Margarit. Fins al 24 de febrer, podeu visitar aquesta exposició tots els dissabtes i festius, d’11 a 14 h. L’entrada és lliure, us hi esperem!

Marina La trobareu als equipaments del Parc i, en digital, al web

Una guia recull els testimonis de l'ocupació humana i el patrimoni arquitectònic més rellevant del Parc de la Serralada de Marina

Església de Sant Pere de Reixac. Autor: Hugo Loriente
Església de Sant Pere de Reixac. Autor: Hugo Loriente
03/02/2019

La publicació, adreçada a tots els públics, aplega i descriu les mostres principals de l’ocupació i els assentaments humans i el patrimoni arquitectònic més destacat del Parc de la Serralada de Marina des d’època prehistòrica i fins al segle XIX.

Sant Llorenç-Obac Una alternativa sostenible per als visitants del Parc Natural

El Bus Parc de Sant Llorenç del Munt i l'Obac transporta prop d'un miler d'usuaris des d'octubre

Bus Parc a Coll d'Estenalles. Autor: XPN
Bus Parc a Coll d'Estenalles. Autor: XPN
03/02/2019

Prop d’un miler de viatgers han utilitzat el transport públic per anar fins al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac des de l’inici del servei, el passat 12 d’octubre, fins al darrer cap de setmana del mes de gener del 2019. Concretament, han estat 881 els viatgers que han fet ús de la línia del Bus Parc que enllaça tots els caps de setmana i festius l’estació d’autobusos de Terrassa i el Coll d’Estenalles i Mura. La mitjana diària d’utilització al llarg dels trenta-sis dies de servei ha estat de vint-i-cinc viatgers, una xifra que queda lluny dels dies amb més utilització, en els quals s'ha superat la seixantena d'usuaris.

Sant Llorenç-Obac Descarregueu-vos el programa d'activitats del primer trimestre de l'any

'Parcs i biblioteques... naturalment!' s'amplia a les biblioteques del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac

Parcs i biblioteques... naturalment! Autor: XBM
Parcs i biblioteques... naturalment! Autor: XBM
01/02/2019

La iniciativa, fruit de la col·laboració entre la Xarxa de Biblioteques Municipals i la Xarxa de Parcs Naturals, dona a conèixer als ciutadans el territori així com el patrimoni natural i cultural del seu entorn. L’any 2017, es va posar en marxa en una desena de biblioteques del Maresme, ara, 'Parcs i biblioteques... naturalment!' s’amplia i arriba a vuit biblioteques del Vallès Occidental lligades al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac.

Montnegre-Corredor Es recomana fer reserva

Comença una nova edició de les passejades guiades 2019 al Parc del Montnegre i el Corredor

Passejades guiades. Autor: XPN
Passejades guiades. Autor: XPN
31/01/2019

Entre els mesos de març i desembre del 2019, el Parc del Montnegre i el Corredor ofereix vint-i-vuit passejades guiades en cap de setmana per descobrir el patrimoni natural i cultural d'aquest espai natural. Les sortides, elaborades per l’Escola de Natura del Corredor, s’adrecen al públic general i familiar. Es recomana fer inscripció prèvia.

Foix | Garraf | Olèrdola Els caps de setmana, de febrer a desembre

Els parcs del Garraf, Olèrdola i el Foix ofereixen passejades guiades i tallers familiars tot l'any

Passejades guiades. Autor: Oriol Clavera
Passejades guiades. Autor: Oriol Clavera
31/01/2019

Durant el 2019, els parcs del Garraf, Olèrdola i el Foix organitzen cada cap de setmana activitats familiars, passejades i sortides i tallers guiats que us permetran conèixer el ric patrimoni natural i cultural d'aquests tres espais singulars. N'hi ha per a tots els gustos i interessos! Feu ja les vostres reserves.

Montseny En català, castellà i anglès

Es reimprimeix el quadríptic del projecte Life Tritó Montseny

Detall del fullet. Autor: LifeTritóMontseny
Detall del fullet. Autor: LifeTritóMontseny
31/01/2019

La Diputació de Barcelona s’ha encarregat de fer una segona impressió del quadríptic del projecte. El nou fullet, aparegut el gener del 2019, no conté modificacions del contingut, si bé s’ha incorporat alguna modificació en el disseny. En aquesta ocasió, s'ha fet el tiratge següent: 6.000 exemplars en català, 3.000 en castellà i 1.000 en anglès.

Parc Fluvial Besòs Mesura perquè els diversos col·lectius d'usuaris gaudeixin del Parc amb seguretat

Limitació de velocitat màxima a 10 km/h entorn dels accessos del Parc Fluvial del Besòs

Carril bici. Autor: Parc Fluvial del Besòs
Carril bici. Autor: Parc Fluvial del Besòs
31/01/2019

L’any 2016, la Diputació de Barcelona, a través de l’Oficina Tècnica d’Acció Territorial, va publicar el fullet ‘Al parc en bicicleta’, amb una sèrie de recomanacions per circular en bicicleta dins el Parc. La finalitat d’aquesta campanya, que continua vigent, és conscienciar els usuaris que la circulació en bicicleta ha de ser compatible amb la resta d’usos, garantint un espai de qualitat i segur per gaudir del lleure amb tranquil·litat.

Mostrando el intervalo 11 - 20 de 20 resultados.