Litoral Actes i presentacions | Concursos
gen.
22
2019


Lliurament de premis del 10è Concurs fotogràfic

Horari d'inici: 19 h

Lloc: Masia Can Llaurador
Av. Roca Suárez-Llanos, 32-38
Teià

Organitzadors: Parc de la Serralada Litoral

Telèfon: 937 540 024

A/e: p.slitoral@diba.cat 

Públic a qui va dirigida l'activitat: General

Accés: gratuït

Descripció:

 El president del Consorci, Andreu Bosch i Rodoreda, té el plaer de convidar-vos a l'acte de lliurament de premis de la desena edició del Concurs fotogràfic del Parc de la Serralada Litoral.
En aquest acte es presentarà el calendari fotogràfic 2019 i l’exposició itinerant que es podrà visitar a les biblioteques dels municipis del Parc.
L’acte comptarà amb la presència del fotoperiodista Sergi Reboredo (1971, Badalona). Habitualment treballa per a les més importants revistes a nivell espanyol i mundial com VIAJES NATIONAL GEOGRAPHIC, LONELY PLANET, ALTAIR, DE VIAJES, RUTAS DEL MUNDO, VIAJEROS, SIETE LEGUAS, PAISAJES DESDE EL TREN, JANO, INTERVIU. També colabora amb diaris com La Vanguardia, El Mundo, a més  de l'Agencia EFE on ha treballat durant alguns anys. Ha documentat projectes solidaris per a ONG´s com Metges sense Fronteres, Metges del Món, Farmanundi, Morhan, Psicólogos sin Fronteras, i Anesvad entre moltes altres, sent guardonat per aquests treballs en moltes ocasions. També es dedica a la docència com a professor del IEFC (Institut d’Estudis Fotogràfics de Catalunya), i fa seminaris de fotografia per tot el territori espanyol.   
 
En finalitzar s’oferirà un tast de productes del Parc a Taula.


Categories: Litoral, Actes i presentacions, Concursos,

compartir