Selector d'idioma

CAES

Capçalera agenda

Publicador de continguts

Montesquiu Act. de tot l'any | Audiovisuals
de gen.
01
2020


Audiovisual: Temps d'història i misteri

fins al 31/12/2020

Horari d'inici: A les hores en punt i visites concertades al castell. Vegeu els horaris

Horari complet:
Horaris visita al Castell de Montesquiu: D'octubre a maig: dissabtes i festius, d'11 a 14 h. Juny i setembre: dissabtes i festius, d'11 a 14 h i de 16 a 19 h. Juliol i agost: feiners, d'11 a 14 h; dissabtes i festius, d'11 a 14 h i de 16 a 19 h; dies feiners. Visites concertades per a grups. En vacances escolars, consulteu horaris.

Lloc: Castell de Montesquiu

Montesquiu

Organitzadors: Xarxa de Parcs Naturals - Diputació de Barcelona.

Telèfon: 938 529 234

A/e: p.montesquiu.bisaura@diba.cat 

Públic a qui va dirigida l'activitat: General

Accés: gratuït

Descripció:

El castell de Montesquiu és el resultat d'un llarg procés històric que ha durat més de deu segles, intrínsecament relacionat amb l'evolució del territori i la societat del seu moment. Però la història del castell de Mon tesquiu està envoltada de boires i enigmes. I en això rau gran part del seu atractiu.

Narració de la història del castell, de manera dramatitzada, a través dels fantasmes dels quatre personatges més significatius que hi han tingut relació: l'abadessa Emma, filla del comte Guifré el Pilós, que hi va signar un document l'any 898; Arnau Guillem de Besora, primer representant de la saga dels Besora, que va viure de forma habitual al castell; Lluís Descatllar, qui hi va portar a terme importants i diferents actuacions; i Emili Juncadella, últim propietari del Castell de Montesquiu. Per ampliar la informació podeu consultar el document pdf que s'adjunta.

Requisits activitat:

Informació i reserves al correu electrònic o telèfon indicats.


Categories: Montesquiu, Act. de tot l'any, Audiovisuals, general,

compartir