Montseny Cursos i tallers
abr.
04
2019


Tallers pràctics 'Dibuixem la Natura II': Botànica

Arxiu MCNG

Arxiu MCNG

Horari d'inici: 17 h

Horari complet:
de 17 a 19 h

Lloc: Biblioteca Antoni Jonch del Museu de Ciències Naturals de Granollers
Palaudàries, 102
08402 Granollers

Organitzadors: Museu de Ciències Naturals de Granollers

Telèfon: 938 709 651 de 9 a 14 h i de 16 a 19 h

A/e: reserves@museugranollersciencies.org 

Públic a qui va dirigida l'activitat: General

Accés: de pagament

Preu: Preu per sessió: 15€/assistent; Paquet tres sessions: 40€/assistent

Descripció:

La Biblioteca del Museu de Ciències Naturals de Granollers continua la seva aposta per la il·lustració científica amb un segon cicle de tres tallers de dibuix naturalista. Els tallers es realitzaran en tres dijous d'aquest segon trimestre a la Biblioteca del Museu, de la que s'utilitzaran els seus llibres antics i moderns.

El tercer taller, ja prop de la primavera, el dedicarem a la botànica, pel que utilitzarem exemplars d'arbres i plantes del mateix jardí del Museu.

Aquest segon cicle de tallers d'il·lustració serà realitzat per Carles Puche, il·lustrador científic professional que ha participat en la il·lustració de més d'un centenar d'obres com pòsters de flora i fauna, exposicions, diaris, revistes o llibres. Puche ha estat comissari de diverses exposicions, entre elles l'exposició ''Dibuixants al Montseny'' al Museu de Granollers, i ha impartit cursos d'il·lustració científica en diferents universitats, museus o escoles d'art.

Requisits activitat: Per a la realització dels tallers s'ha de ser major de 12 anys, i no es requereixen coneixements previs de dibuix. No és necessària l'assistència als tres tallers, us podeu apuntar a una, dues o les tres sessions del cicle. Els inscrits a aquesta activitat hauran de portar de casa: Llibreta d'esbós de fulls blancs, llapis 3H, 2B, HB, que podeu trobar en qualsevol papereria, goma i maquineta.

Més informació: http://www.museugranollersciencies.org/ca/agenda/tallers-practics-dibuixem-la-natura-ii-botanica/


Categories: Montseny, Cursos i tallers, Biodiversitat, flora,

compartir