Garraf | Xarxa de Parcs Naturals Actes i presentacions | Conferències | Diversos
nov.
08
2018


Àpat temàtic: El peix de temporada

Horari d'inici: 13.30 h

Horari complet:
de 13.30 a 15.30 h

Lloc: Escola d'Hostaleria de Castelldefels
Plaça Esperanto, 2
08860 Castelldefels, Barcelona

Organitzadors: Parc a Taula

Telèfon: 936 365 485

A/e: parcataula@diba.cat 

Públic a qui va dirigida l'activitat: General

Accés: Gratuït

Descripció: El dinar s’adreça a comunicadors i divulgadors de l’àmbit gastronòmic i ambiental. I té per objectius:

  • Difondre el programa Parc a taula.
  • Promoure la col·laboració entre productors, elaboradors i restauradors vinculats al programa, i que aquesta acció serveixi d’exemple de futurs dinars impulsats per les pròpies empreses adherides al Parc a taula.
  • Difondre les particularitats del territori de referència: Espai marí costes del Garraf i Parc del Garraf.
  • Donar a conèixer els recursos del territori, en aquest cas el peix de temporada i el vi de la D.O. Penedès.

Escaleta | Àpat temàtic “El peix de temporada

 

 

Requisits activitat:

Preinscripció obligatòria.

Aforament limitat a 40 persones. Un cop feta la preinscripció, caldrà esperar a la confirmació de la mateixa per part de l'organització. Les preinscripcions no confirmades no seran vàlides per accedir al dinar.

Més informació: http://parcataula.diba.cat


Categories: Garraf, Xarxa de Parcs Naturals, Parc a taula, Actes i presentacions, Conferències, Diversos,

compartir