Xarxa de Parcs Naturals Actes i presentacions | Conferències | Educació ambiental | Turisme sostenible
maig
14
2019


Diàlegs ambientals 2019. Turisme sostenible. Sessió 1

Detall programa

Detall programa

Horari d'inici: 18 h

Horari complet:
de 18 a 20 h

Lloc: COACB
C/ Casp, 130
Barcelona

Organitzadors: COAMB

Telèfon: 933 042 109

A/e: coamb@coamb.cat 

Públic a qui va dirigida l'activitat: General

Accés: gratuït

Descripció:

L’activitat turística pot generar greus disfuncions, tant ambientals com socials, si no es gestiona de manera sostenible i responsable. Segons el Programa de les Nacions Unides per al Medi Ambient, si es manté la tendència de creixement del turisme actual augmentarien les emissions de gasos d'efecte hivernacle en un 131% i el tractament de residus sòlids en un 251%, de cara al 2050. S'hi sumen els problemes de gentrificació o de pèrdua dels valors paisatgístics, culturals i locals, que fan que el repte d'assolir un turisme més sostenible ja no es pugui ignorar. Amb aquest nou cicle de "Diàlegs Ambientals" des del COAMB us convidem a descobrir com transformar la situació. Vine a debatre!

 

  • Sessió 1: Com crear experiències turístiques sostenibles?

Repassarem les principals accions que poden dur a terme les empreses turístiques per tal d’integrar criteris de sostenibilitat, així com les certificacions associades al turisme tant a l’àmbit rural com a l'urbà.

Ponents: Josep Capellà (DCB · Turisme i Desenvolupament Local), Isabel Juncosa (Repte Territorial).

 

 

Requisits activitat:

L’assistència a les jornades és lliure i gratuïta. Es prega confirmació d’assistència i inscripció prèvia en el següent formulari. 

 

Més informació: https://www.coamb.cat/actualitat-coamb/al-maig-tornen-els-dialegs-ambientals-parlarem-de-turisme-sostenible/


Categories: Xarxa de Parcs Naturals, Actes i presentacions, Conferències, Educació ambiental, Turisme sostenible, Biodiversitat, Educació ambiental,

compartir