Montnegre-Corredor Voluntariat | Educació ambiental
maig
10
2014


Fem dissabte!

Horari d'inici: 10 h.

Lloc: Rieres i rials d'Arenys de Munt
Parc de Can Jalp
Arenys de Munt

Lloc de trobada: Plaça de l'Esgésia

Organitzadors: La Central, Centre d'Informació del Parc Montnegre i el Corredor i Regidoria de Sostenibilitat Ambiental, Ajuntament d'Arenys de Mun

Telèfon: 937937980 Ajuntament 931160030 La Central

A/e: lacentral@arenysdemunt.cat 

Públic a qui va dirigida l'activitat: General

Accés: Gratuït

Descripció:

Us convidem a participar a l'activitat de neteja cívica "Fem Dissabte!", que es celebrarà el dissabte 10 de Maig. Aquest any l'activitat s'emmarca dins la campanya europea "Let's clean Europe", un projecte que aglutina iniciatives semblants a tot Europa.

 

L'activitat, on els voluntaris col•laboraran en la neteja de les rieres i els rials de la població d'Arenys de Munt, té previst iniciar-se a les 10h a la Plaça de l'església.

 

Durant 2 hores, els voluntaris participaran en la recollida selectiva de deixalles en alguns punts d'abocament i a les 12h es reuniran a la Riera de Sobirans, on hi haurà preparada una xocolatada pels més petits i un refrigeri pels adults. Tot això acompanyat d'inflables, jocs infantils i un ambient festiu.

 

Finalment, l'associació de voluntaris per Arenys de Munt (APAAM) organitza  un dinar solidari, el benefici del qual anirà destinat al Banc dels Aliments.

 

Els tiquets es poden comprar a la botiga "Tot pantalons" i tenen un cost de 10€ que inclou:  amanida, arròs, postres, pa, vi i aigua.  

Requisits activitat:

Inscripció prèvia: envia un correu electrònic a: mediambient@arenysdemunt.cat

També us podeu apuntar el mateix dia a les 10h del matí a la Plaça.

Recordeu portar esmorzar, aigua, roba i calçat còmode.

Més informació: http://www.lacentraldecanjalpi.blogspot.com


Categories: Montnegre-Corredor, Voluntariat, Educació ambiental,

Tags:

compartir