Marina Passejades | Educació ambiental
maig
07
2017


Identificació d’insectes, tot carenant el parc

Horari d'inici: 9:30 h

Horari complet:
de 9:30 h a les 13:30 h

Lloc: Montcada i Reixac

Montcada i Reixac

Lloc de trobada: A concretar al fer la reserva

Organitzadors: Parc de la Serralada de Marina

Telèfon: 933 95 63 36

A/e: p.smarina@diba.cat 

Públic a qui va dirigida l'activitat: General

Accés: gratuït

Descripció:

Durant aquesta passejada farem d’investigadors i observarem insectes en el seu medi natural. Coneixerem comportaments de la seva biologia per distingir espècies i farem fotografies al seu medi. De la mà dels especialistes, veurem les tècniques d’estudi al camp, per poder estudiar i gaudir dels insectes de la serralada de la Marina. Cal portar calçat adequat, aigua, una llibreta i llapis. Recorregut: 7 km Dificultat: baixa Horari: de 9.30 h a 13.30 h Gossos: no.

Requisits activitat: Les activitats són gratuïtes i les places limitades. Reserves: es faran telefònicament a partir de deu dies abans de l’activitat per ordre d’inscripció. A menys que quedin places lliures, es limitarà a un màxim de sis participants per inscripció i a tres activitats anuals per persona.
Informació i inscripcions: cal fer la inscripció prèvia a l’Oficina del Parc de la Serralada de Marina (feiners, de 10 h a 15 h), tel. 933 956 336,

Els punts de trobada es concretaran en fer la reserva.

Si el temps no permet fer l’activitat en bones condicions, es posposarà a un altre dia a criteri de l’organització.

Cal dur calçat adequat, roba còmoda, aigua i, de manera optativa, prismàtics. No oblideu la càmera fotogràfica per poder participar en el IV Concurs de Fotografia Digital del Parc. Les vostres fotografies es podran lliurar fins al 31 de maig. Més informació a: parcs.diba.cat/web/marina/concurs-fotos.

Més informació: https://parcs.diba.cat/web/marina


Categories: Marina, Passejades, Educació ambiental, Biodiversitat, fauna, invertebrats,

compartir