Marina Passejades | Educació ambiental
maig
27
2017


Vespre ornitològic a la vall de Reixac

Horari d'inici: 19.30 h

Horari complet:
de 19.30 a 23 h

Lloc: Montcada i Reixac

Montcada i Reixac

Lloc de trobada: A concretar al fer la reserva

Organitzadors: Parc de la Serralada de Marina

Telèfon: 933 956 336

A/e: p.smarina@diba.cat 

Públic a qui va dirigida l'activitat: General

Accés: gratuït

Descripció:

Per la vall de Reixac observarem i identificarem alguns ocells d’aquests ecosistemes, des de prats de gramínies a brolles d’estepes, garrigues, màquies, pinedes, alzinars i rouredes. A la caiguda de la nit escoltarem les diverses espècies nocturnes d’ocells (mussol comú, xot, enganyapastors, etc).Recorregut: 4 km. Dificultat: moderada. Gossos: no.

Requisits activitat: Les activitats són gratuïtes i les places limitades. Reserves: es faran telefònicament a partir de deu dies abans de l’activitat per ordre d’inscripció. A menys que quedin places lliures, es limitarà a un màxim de sis participants per inscripció i a tres activitats anuals per persona.
Informació i inscripcions: cal fer la inscripció prèvia a l’Oficina del Parc de la Serralada de Marina (feiners, de 10 h a 15 h), tel. 933 956 336

Els punts de trobada es concretaran en fer la reserva.

Si el temps no permet fer l’activitat en bones condicions, es posposarà a un altre dia a criteri de l’organització.

Cal dur calçat adequat, roba còmoda, aigua i, de manera optativa, prismàtics. No oblideu la càmera fotogràfica per poder participar en el IV Concurs de Fotografia Digital del Parc. Les vostres fotografies es podran lliurar fins al 31 de maig. Més informació a: parcs.diba.cat/web/marina/concurs-fotos.

Més informació: https://parcs.diba.cat/web/marina


Categories: Marina, Passejades, Educació ambiental, Dia Europeu dels Parcs, Biodiversitat, flora, fauna, vertebrats, ocells,

compartir