Marina Passejades | Educació ambiental
jul.
08
2017


Nit de papallones

Horari d'inici: 20 h

Horari complet:
de 20 a 23/24 h

Lloc: Badalona

Badalona

Lloc de trobada: A concretar al fer la reserva

Organitzadors: Parc de la Serralada de Marina

Telèfon: 933 956 336

A/e: p.smarina@diba.cat 

Públic a qui va dirigida l'activitat: General

Accés: Gratuït

Descripció: Farem una passejada nocturna per poder veure les papallones que volen de nit. Ens sorprendrà la quantitat d’espècies d’insectes i altres bestioles que podem trobar que de dia ens passen desapercebudes. Podrem comprovar com de nit la vida resulta apassionant. Posarem trampes de llum per atreure les papallones i aprendrem les tècniques utilitzades pels especialistes. Recorregut: 500 m. Dificultat: baixa. Horari: de 20 a 23/24 h 

Requisits activitat:

Les activitats són gratuïtes i les places limitades. Reserves: es faran telefònicament a partir de deu dies abans de l’activitat per ordre d’inscripció. A menys que quedin places lliures, es limitarà a un màxim de sis participants per inscripció i a tres activitats anuals per persona.
Informació i inscripcions: cal fer la inscripció prèvia a l’Oficina del Parc de la Serralada de Marina (feiners, de 10 h a 15 h)

Els punts de trobada es concretaran en fer la reserva.

Si el temps no permet fer l’activitat en bones condicions, es posposarà a un altre dia a criteri de l’organització.

Cal dur calçat adequat, roba còmoda, aigua i, de manera optativa, prismàtics. No oblideu la càmera fotogràfica per poder participar en el IV Concurs de Fotografia Digital del Parc. Les vostres fotografies es podran lliurar fins al 31 de maig. Més informació a: parcs.diba.cat/web/marina/concurs-fotos. Cal portar llanterna, llibreta i llapis. 

Gossos: no

Més informació: http://parcs.diba.cat/web/marina


Categories: Marina, Passejades, Educació ambiental, Biodiversitat, fauna, invertebrats,

Tags:

compartir