Garraf Astronomia
abr.
28
2017


El cel de primavera amb Júpiter

Horari d'inici: 20:45h

Horari complet:
De 20:45 a 22:45h

Lloc: Observatori Astronòmica del Parc del Garraf
Observatori Astronòmic del Parc del Garraf (davant de l'Escola de Natura de Can Grau) Camí d'Olivella a Plana Novella km 3,5 Olivella
Olivella

Organitzadors: Fora d'Òrbita - Planetari Mòbil

Telèfon: 685 233 575 / 651 426 872

A/e: garraf@planetari.cat 

Públic a qui va dirigida l'activitat: General

Accés: Pagant

Preu: Adult: 15 euros Nens de 6 a 12 anys: 10 euros

Descripció:

Una sessió idònia per conèixer el cel i els astres que pots veure aquesta mateixa nit i les següents. Perquè després continuïs practicant tu mateix. Com orientar-se en el cel, com reconèixer les principals constel·lacions, quins són els principals astres convidats de la temporada actual, com es mouen el cel i els astres principals.


L'activitat, de dues hores de durada, es divideix en tres parts:

  • Sessió de Planetari: Dins del Planetari es fa de nit, notem el moviment aparent del cel que ens ajuda a orientar-nos, identifiquem estrelles brillants, coneixem constel·lacions, reconeixem planetes... Sense adonar-nos ens passarà tota una nit.
  • Petita xerrada: Aprendrem a orientar-nos i a utilitzar una carta celeste. Cadascú rebrà una carta celeste.

Observació: Si el temps ho permet, la sessió s'acabarà pujant a la cúpula de l'observatori per mirar amb el telescopi algun astre visible aquella nit i amb l'observació del cel a ull nu a l'exterior de l'observatori. En cas contrari, es pujarà a la sala de control per a gaudir d'imatges i vídeos gravats de diferents astres.


Categories: Astronomia, Garraf,

Tags:

compartir