Montesquiu Concursos
juny
04
2017


18è Ral·li Fotogràfic del Castell de Montesquiu

Horari d'inici: 9 h

Horari complet:
de 9 a 14 h

Lloc: Al castell de Montesquiu

Montesquiu

Organitzadors: Viu el Parc

Telèfon: 635 016 790

A/e: viuelparc@diba.cat 

Públic a qui va dirigida l'activitat: General

Accés: Gratuït

Descripció:

Convidem els amants de la fotografia a participar al 18è Ral·li Fotogràfic del Castell de Montesquiu amb tres temes sorpresa que sabreu en el mateix moment de la inscripció. Us convidem a llegir les bases i a venir benpreparats per a l’aventura.

Bases de participació

1. Objectius Promoure els valors naturals, culturals i històrics del Parc del Castell de Montesquiu i dels municipis que componen el Bisaura: Montesquiu, Sant Quirze de Besora, Santa Maria de Besora, Sora i Vidrà.
2. Participants Tothom que ho desitgi.
3. Hora De 9 h a 14 h.
4. Temes Tres temes que es lliuraran en el moment de la inscripció.
5. Suport Digital. Es demana fer les fotografies amb la màxima resolució de la càmera, amb la mínima compressió i en format JPG. En el moment de la sortida, es demanarà el tipus de targeta per resoldre
imprevistos en la recollida.
6. Control de sortida Estarà situat a la masoveria del castell de Montesquiu. La inscripció dels participants es farà de 9 a 11 h. El buidatge de targetes es farà fins a les 14 h al mateix lloc de sortida. Només s’acceptarà una foto de cada tema.
7. Premis Un PREMI a la millor col·lecció: 300 euros.
Tres PREMIS a la millor fotografia de cada tema: 150 euros.
Hi haurà un PREMI ESPECIAL per a participants de fins a 12 anys.
Cada participant només podrà optar a un premi.
8. Jurat i veredicte El jurat estarà format per dues persones del Grup Fotogràfic de Manlleu i una persona nomenada per l’Àrea de Territori i Sostenibilitat de la Diputació de Barcelona.
9. Lliurament de premis Dissabte 1 de juliol, a les 12 h, a la Cabanya del Castell de Montesquiu.
10. Exposició de les obres Les fotografies finalistes i guanyadores s’exposaran al castell de Montesquiu
de l’1 al 30 de juliol, d’11 h a 14 h.
11. Drets d’edició L’organització tindrà dret a publicar i reproduir les obres premiades. Cap dret de reproducció de les imatges podrà ser transferit a tercers sense el previ consentiment de l’autor.
12. Drets d’imatge Els participants es fan responsables dels drets d’imatge de les persones que apareixen a les seves fotografies i de les possibles reclamacions.
13. Acceptació de les bases La participació en aquest ral·li pressuposa l’acceptació de les bases. L’organització es reserva el dret de modificar aquestes bases en cas que es cregui convenient.


Categories: Montesquiu, Concursos,

compartir