Marina Cursos i tallers | Expos. temporals | Visites guiades | Educació ambiental
nov.
12
2017


Mostra de bolets, xerrada i visita guiada

Horari d'inici: 9.30 h

Horari complet:
de 9.30 a 13 h aprox

Lloc: Centre d’Educació Ambiental Ecometròpoli
Recinte Torribera. C/ Prat de la Riba, 171
08921 Santa Coloma de Gramenet

Organitzadors: Ecometropoli

Telèfon: 618 007 230

A/e: ecometropoli@gramenet.cat 

Públic a qui va dirigida l'activitat: General

Accés: Gratuït

Descripció:Vine conèixer el món dels bolets.
Amb aquesta exposició els aficionats a la micologia, o els que busquen endinsar-se per primera vegada en aquest món, podran observar diversos bolets de ben a prop i aprendre més coses- sobre les seves característiques i sobre com diferenciar-los.
La mostra comptarà amb material fresc, bolets acabats de collir i portats expressament per a aquesta exposició que permetrà al visitant conèixer tant les espècies més característiques i habituals com d’altres que no ho són tant.
La mostra es fa gràcies a la col•laboració del Llorenç Valsells, biòleg i aficionat a la micologia que, a més, diumenge a les 11.30 h farà una xerrada al públic assistent per aproximar-nos a la morfologia, els gèneres i les diferents espècies de bolets, explicant com recol·lectar-los, la funció que fan al bosc, el seu cicle de vida...Posteriorment, ens farà una visita guiada a l’exposició.
 

Requisits activitat: L’activitat és gratuïta i per a tot tipus de públic. Per a més informació pot trucar al telèfon del centre o contactar-nos mitjançant al correu electrònic o les xarxes socials.


Categories: Cursos i tallers, Expos. temporals, Visites guiades, Marina, Educació ambiental,

compartir