Marina Itineraris guiats | Passejades | Educació ambiental
maig
13
2018


Descobrim els habitants més petits del Parc caminant per la vall de Reixac

Horari d'inici: 9.30 h

Horari complet:
de 9.30 a 13.30 h

Lloc: Montcada i Reixac

Montcada i Reixac

Lloc de trobada: A concretar en fer la reserva

Organitzadors: Parc de la Serralada de Marina

Telèfon: 933 956 336

A/e: p.smarina@diba.cat 

Públic a qui va dirigida l'activitat: General

Accés: gratuït

Descripció:

Durant aquesta passejada farem d’investigadors i observarem insectes en el seu medi natural. Coneixerem comportaments de la seva biologia per distingir espècies i farem fotografies al seu medi. De la mà dels especialistes, veurem les tècniques d’estudi al camp, per poder estudiar i gaudir dels insectes de la serralada de la Marina.

Recorregut: 6 km. Dificultat: moderada.

Requisits activitat:

Les activitats són gratuïtes i les places limitades.

Reserves: es faran telefònicament a partir de deu dies abans de l’activitat per ordre d’inscripció. A menys que quedin places lliures, es limitarà a un màxim de sis participants per inscripció i a tres activitats anuals per persona.
Informació i inscripcions: cal fer la inscripció prèvia a l’Oficina del Parc de la Serralada de Marina (feiners, de 10 h a 15 h), tel. 933 956 336. Si el temps no permet fer l’activitat en bones condicions, es posposarà a un altre dia a criteri de l’organització. Cal dur calçat adequat, roba còmoda, aigua i, de manera optativa, prismàtics.

No oblideu la càmera fotogràfica per poder participar en el V Concurs de Fotografia Digital del Parc. Les vostres fotografies es podran lliurar fins al 31 de maig. Més informació a: parcs.diba.cat/web/marina/concurs-fotos

Gossos: no

Cal portar calçat adequat, aigua, una llibreta i llapis.

Més informació: https://www.alocnatura.org/


Categories: Itineraris guiats, Marina, Passejades, Educació ambiental, Biodiversitat, fauna, invertebrats, insectes, Educació ambiental,

compartir