Montnegre-Corredor Cursos i tallers | Educació ambiental
maig
12
2018


Taller de cant d'ocells

Horari d'inici: 9 h

Horari complet:
De 9 a 13 h

Lloc: Museu de la Pagesia de Fogars de la Selva
Plaça Serra de Marina s/n
Fogars de la Selva

Organitzadors: Museu de la Pagesia

Telèfon: 937 644 288

A/e: fds.museu@diba.cat 

Públic a qui va dirigida l'activitat: General

Accés: gratuït

Descripció:

S'acosta el Dia Mundial de les Aus i per això al Museu de la Pagesia de Fogars de la Selva organitzem una activitat ornitològica que consistirà en un taller i una passejada guiada per conèixer i identificar el cant dels ocells de la nostra zona. L'activitat anirà a càrrec d'en Pere Alzina, comunicador ambiental amb una llarga trajectòria.

1. Taller: “La Caricatura del Cant dels ocells” (Durada: 1-1,5 hores): descriptiva detallada del cant i posterior dibuix a la pissarra amb participació col·lectiva. Activitat que es fa dins d’una sala preparada per a conferències.

2. “Mostra de materials científics, pedagògics, literaris i lúdics” (Durada: 30-45’). damunt d’una gran taula hi ha els materials de suport (jocs interactius, CD’s, contes, guies d’identificació, bestiaris, atles, monografies, etc.) a l’abast per a començar i/o millorar en el món dels cants.

3. “Sortida de descoberta”: (Durada: unes 1,5-2 hores) passejada per posar en pràctica els coneixements adquirits i practicar la identificació auditiva dels cants més comuns dels ocells del nostre entorn tot dibuixant-los.

Requisits activitat: L'activitat és GRATUÏTA però CAL INSCRIURE'S ja que les places són limitades. Podeu fer-ho trucant al 937 644 288 o bé enviant un correu a fds.museu@diba.cat, indicant el nombre de persones que sereu, un telèfon de contacte i el vostre lloc de procedència.

Més informació: https://museupagesiafogars.wordpress.com/


Categories: Cursos i tallers, Montnegre-Corredor, Educació ambiental, Biodiversitat, fauna, vertebrats, ocells,

compartir