Marina Itineraris guiats | Passejades
juny
30
2018


Vine a conèixer les bestioles de la nit: papallones i altres insectes

Horari d'inici: 20 h

Horari complet:
de 20 a 23-24 h

Lloc: Badalona

Badalona

Lloc de trobada: A concretar en fer la reserva

Organitzadors: Parc de la Serralada de Marina

Telèfon: 933 956 336

A/e: p.smarina@diba.cat 

Públic a qui va dirigida l'activitat: General

Accés: Gratuït

Descripció:

Una experiència màgica en què comprovarem com, de nit, la vida resulta apassionant. Ens sorprendrà la quantitat d’espècies de papallones nocturnes i altres insectes que de dia passen desapercebudes. Posarem trampes de llum per atreure les papallones i aprendrem les tècniques utilitzades pels especialistes en els seus estudis. Cal portar llanterna, llibreta i llapis.

Recorregut: 500m. Dificultat: baixa.

Requisits activitat:

Les activitats són gratuïtes i les places limitades.

Reserves: es faran telefònicament a partir de 10 dies abans de l’activitat per ordre d’inscripció. A menys que quedin places lliures, es limitarà a un màxim de sis participants per inscripció i a tres activitats anuals per persona.
Informació i inscripcions: cal fer la inscripció prèvia a l’Oficina del Parc de la Serralada de Marina (feiners, de 10 a 15 h), tel. 933 956 336. Si el temps no permet fer l’activitat en bones condicions, es posposarà a un altre dia a criteri de l’organització. Cal dur calçat adequat, roba còmoda, aigua i, de manera optativa, prismàtics.

No oblideu la càmera fotogràfica per poder participar en el V Concurs de Fotografia Digital del Parc. Les vostres fotografies es podran lliurar fins al 31 de maig. Més informació a: parcs.diba.cat/web/marina/concurs-fotos

Gossos: no

Més informació: https://www.alocnatura.org/


Categories: Itineraris guiats, Marina, Passejades, Biodiversitat, fauna, invertebrats, insectes,

Tags:

compartir