Garraf | Olèrdola Jornades tècniques | Educació ambiental
nov.
20
2018


VIII Trobada d’Estudiosos del Garraf i d’Olèrdola

Horari d'inici: 9 h

Horari complet:
de 9 a 19 h

Lloc: Masia d’en Cabanyes

Vilanova i la Geltrú

Organitzadors: Diputacio de Barcelona, Ajuntament de Vilanova i la Geltrú i Consell Comarcal del Garraf

Telèfon: 934 022 843

A/e: jornadesparcs@diba.cat 

Públic a qui va dirigida l'activitat: General

Accés: Gratuït

Descripció:

 

 

 

 

Presentació

Ja tenim aquí la VIII Trobada d’Estudiosos del Garraf i d’Olèrdola, quatre anys després de la darrera que es va celebrar a Begues. En aquest període, són moltes les persones que han fet estudis en aquest magnífic escenari i han contribuït a un major coneixement de la seva realitat i dels seus valors naturals, paisatgístics i culturals. I és precisament per la singularitat d’aquests valors, que s’està treballant perquè el Parc del Garraf sigui declarat parc natural en un futur proper. 

També són moltes les iniciatives i actuacions que s’han dut a terme per gestionar la conservació, l´ús públic i el desenvolupament social i econòmic d’aquests espais. Totes elles, tant si van encaminades a la recuperació d’itineraris, a millores en el patrimoni arquitectònic com al seguiment de la flora i la fauna, ajuden a garantir-ne la seva conservació.

Així, el dimarts 20 de novembre, a la Masia d’en Cabanyes de Vilanova i la Geltrú, trobarem el marc idoni per aplegar investigadors i persones interessades en aquells àmbits que, d’una manera o una altra, contribueixen a fer possible l’encaix i la gestió d’aquests espais naturals en el territori. Un marc on fer possible el diàleg i la discussió entre tots ells.

Us animem, doncs, a compartir els resultats dels vostres estudis i actuacions presentant una comunicació a la Trobada. I si voleu venir d’oients, també sereu benvinguts.

 
 

Presentació de comunicacions

Les persones que vulguin presentar a la trobada una comunicació amb els resultats dels treballs realitzats durant aquest darrer període, disposaran d'un màxim de 10 minuts per a fer-ho, i ho hauran de comunicar a l’organització en el moment de formalitzar la seva inscripció mitjançant el formulari per a ponents.

En aquesta inscripció s’haurà d’ajuntar un resum de la comunicació que seguirà els següents criteris:

- S’ha de lliurar un arxiu en format Word.

- Ha d’estar escrit en català i castellà, amb el nom de l’autor o autors, la seva adscripció i les paraules clau, amb una extensió màxima de 950 caràcters, incloent les paraules clau i els espais.

Per tal de poder ser inclòs en la documentació que es donarà als assistents, s'ha de lliurar abans del 20 d’octubre.

En el cas de que la presentació la faci més d’una persona, n’hi ha prou amb que adjunti el resum una d’elles.

Posteriorment, la Diputació de Barcelona publicarà en format digital els treballs presentats. Amb aquest objectiu, caldrà lliurar a l'organització:

- El text complet de la comunicació, seguint les "Normes per a la presentació d'originals" i la "Plantilla per a gràfics". Data límit: 31 de gener de 2019.

- El document de "Cessió de drets d'autor", degudament emplenat. En cas d'autories col·lectives, l'han de lliurar tots i cadascun dels autors i autores.

No es publicaran els treballs la documentació dels quals arribi més tard del 31 de gener de 2019.

Les publicacions de les Trobades d’Estudiosos estan disponibles a la llibreria de la Diputació de Barcelona.

 

 

Pòsters

Les persones que vulguin presentar un pòster il·lustratiu dels seus treballs, presentin comunicació o no, comptaran amb un espai per exposar-los durant la trobada, i ho hauran de fer constar en el moment de formalitzar la inscripció, que caldrà fer-la mitjançant el formulari per a ponents.

Els pòsters, que seran de 100x70 cm. i hauran de seguir la "Plantilla per a la presentació de pòsters", es portaran directament a la Trobada. En cas de que l’organització els hagi d’imprimir, es lliurarà l’arxiu abans del 31 d’octubre.

 

 

Programa

El programa estarà disponible unes setmanes abans de la trobada.

Horari provisional:

Matí: de 9.30 a 14 h

Tarda: de 16 a 19 h 

 

 

Inscripcions

La jornada és gratuïta. Per raons organitzatives, les persones interessades en assistir-hi, ja sigui com a oients o com a ponents, hauran de formalitzar la inscripció corresponent.

 

Secretaria de la trobada

Secció de Divulgació i Comunicació de la Gerència de Serveis d’Espais Naturals.

Àrea de Territori i Sostenibilitat. Diputació de Barcelona

Carrer del Comte d'Urgell, 187, 3r. 08036 Barcelona

Telèfon: 934 022 843

jornadesparcs@diba.cat

Per a consultes relacionades amb la cessió de drets d'autor:

oad.prop.intel@diba.cat

 

 

Com arribar-hi

Centre d’Interpretació del Romanticisme Manuel de Cabanyes – CIRMAC

Masia d’en Cabanyes

Camí Ral, s/n 08800 Vilanova i la Geltrú


Categories: Garraf, Olèrdola, Jornades tècniques, Educació ambiental, Biodiversitat, Educació ambiental,

Tags:

compartir