Montseny Conferències | Diversos
jul.
13
2018


Presentació del llibre 'Noms de lloc i de persona de Sant Pere de Vilamajor'

Horari d'inici: 20 h

Lloc: La Rectoria de Sant Pere de Vilamajor (sala Orila)
Avinguda dels Quatre Camins, 1
08458 Sant Pere de Vilamajor

Organitzadors: Ajuntament de Sant Pere de Vilamajor

Telèfon: 938 450 008

A/e: comunicacio@vilamajor.cat 

Públic a qui va dirigida l'activitat: General

Accés: gratuït

Descripció:El llibre és un inventari onomàstic que recull la toponímia (noms de lloc) i antroponímia (noms de persona) del municipi de Sant Pere de Vilamajor. Per tal de redactar aquesta obra, l’autor, Enric Garcia-Pey, ha recorregut tots i cadascun dels indrets del municipi fent entrevistes i estudiant documentació d’arxius públics i privats. Els noms van ordenats alfabèticament seguint la tipologia d'un diccionari.

Donarà la benvinguda a l'acte l'alcaldessa de Sant Pere de Vilamajor, Pamela Isús. La presentació del llibre anirà a càrrec del doctor en Ciències Ambientals, Martí Boada. Tot seguit, l'autor del llibre, el granollerí expert en onomàstica Enric Garcia-Pey, ens donarà una visió general del seu nou llibre "Noms de lloc i de persona de Sant Pere de Vilamajor," que serà el número 10 de la col·lecció Quaderns de Vilamajor del Centre d'Estudis de Sant Pere de Vilamajor.

En acabar, se servirà un aperitiu.

Més informació: http://www.vilamajor.cat/actualitat/noticies/marti-boada-presentara-el-divendres-13-de-juliol-a-les-20h-a-la-rectoria-el-10e-quadern-de-vilamajor-obra-de-lexpert-onomastic-enric-garcia-pey.html


Categories: Montseny, Conferències, Diversos,

compartir